Läänemaa kultuuripärl selgub märtsis

Eelmisel aastal sai Läänemaa kultuuripärli tiitli Anti Nöör. Foto Arvo Tarmula

Tänavu laekus kultuurkapitali kultuuripärli ja elutöö preemiale hulgaliselt kandidaate, võitjad teeb kultuurkapitali Läänemaa ekspertgrupp teatavaks 24. märtsil.

Kultuurkapitali Läänemaa ekspertgrupi kontaktisik Marju Viitmaa ütles, et preemiate saajad on küll välja valitud, kuid tänavu lükkus kättesaamine koroonaviiruse tõttu edasi. Viitmaa sõnul tehti autasustamine möödunud aastal õues, kuid tänavuste heitlike ilmade tõttu väljas autasustamist teha ei soovitud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments