Aivo Paljasmaa: eestlane oskab tuju rikkuda

Aivo Paljasmaa. Foto: Urmas Lauri

Eesti mammutseriaali „Viiest viis” uuenenud võttegrupp, ETV asemel Kanal 2, jõudis samuti Pekingi olümpiaradadele. Mitmeid aastaid talvistel kuudel meie televaatajate seas aina menukamaks muutuv sari kajastab teadupärast suusatajate elu. Peaosalisi kehastavad välismaa parimad jõud, aga üsna kopsakates kõrvalosades võib näha kodumaiseid esinejaid.

Spordikaugetele inimestele teadmiseks, et lugu ei ole ainult suusalaskmisest, vaid ka meie noorte igapäevaelust ja muredest. Näiteks, miks mul täna hea päev ei olnud, kuigi tunne oli hea. Või miks mul täna jalad valutasid, kuigi ilm oli täitsa soe. Või miks ei suutnud ma täna keskenduda, aga siin võib põhjus olla igasugustes kodustes toimetamistes. Lihtsad argised mured, millistega me kõik ju aeg-ajalt kokku puutume. Võib-olla just selle tõttu on noored ekraanikangelased paljudele meeldima hakanud. Neid võetakse juba oma pere liikmetena. Näiteks igaõhtuse AK uudisteankru või ilmateate ettelugeja puhul võib küll aegajalt tunduda, et nad istuksid nagu sinu elutoa diivanil.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
uskmatu Toomas
2 aastat tagasi

Meie uudistes on kõik kallutatud olgu see sport,poliitika jne.ja isegi ilmateade ? Egas siis muidu poleks kõigi kolme kanali ilmateade nii erinev?
Küsiks Lääne elult hoopis mis purjetamisvõistlused Eeslahel olid 12.02.22.? Arvatavasti vähetätsad sest isegi suuri jääpurjetamise võistlusi mainitakse kui juba sõidud käivad või … ?

Nimi (kohustuslik)
2 aastat tagasi
Reply to  uskmatu Toomas

Kaja Kallas ju kõiges süüdi! IRW

Priit Rüütel
2 aastat tagasi
Reply to  uskmatu Toomas

Jääpurjetamine ei ole isegi rahvusvahelise purjetamisföderatsiooni World Sailing liige. Milleks muretseda?

Lääne Elu
2 aastat tagasi

Jumal tänatud, et hülgemöla ajavaid Uusi Uudiseid üle ei kanta

Agu
2 aastat tagasi
Reply to  Lääne Elu

Kas seal on uutes uudistes olete leidnud mõne artikli, mis valetab? Palun viidake sellele, siis teavad teised ka sellele tähelepanu pöörata ja mitte uskuda!

Nimi (kohustuslik)
2 aastat tagasi
Reply to  Agu

Teeme klubi, ma olen ka puudega!

Agu
2 aastat tagasi

Puudega või mitte, aga palutud näidet sa välja tuua ei suuda ikkagi. Ainult mingit soga kirjutada oskad. Milleks üldse mittemidagi kirjutama tulla? Tohutult igav?

AK libauudised
2 aastat tagasi

…. igaõhtuse AK uudisteankru või ilmateate ettelugeja puhul võib küll aegajalt tunduda, et nad nagu oksendaksid sinu elutoas sinu peale.

A.R
2 aastat tagasi
Reply to  AK libauudised

Seda ei olegi soovitatav vaadata. Kindlate suunistega etteantud telesaade. Ammu juba keeldun vaatamast. Ajateenijatest kahju, neid sunnitakse seda igal õhtul enne öörahu vaatama. Noori ajusid on kerge mõjutada

Nimi (kohustuslik)
2 aastat tagasi
Reply to  A.R

Meid küll ei sunnitud, vähemalt möödunud aastal!

maestro
2 aastat tagasi

nii on