Ekspress: olümpiaedu taga peituvad intriigid ja kahtlased rahatšekid

Lääne Elu

info@le.ee

Epeenaiskonna peatreener Kaido Kaaberma on esitanud vehklemisliidule kahtlaseid tšekke. Foto: Arvo Tarmula
Epeenaiskonna peatreener Kaido Kaaberma on esitanud vehklemisliidule kahtlaseid tšekke. Foto: Arvo Tarmula

Tänane Eesti Ekspress lahkab vehklemisklubide vahelisi tülisid, aga ka naiskonna peatreeneri Kaido Kaaberma ametist kangutamist.

Pühapäeval, 19. septembril toimusid Haapsalus Eesti vehklemise meistrivõistlused. Õhk oli pingest paks, aga mitte tulemuste ootusest. Peamine jutuaine oli, et vehklemisliit plaanivat naiskonna olümpiakullani juhtinud peatreener Kaido Kaaberma välja vahetada ja korraldada konkursi.

Päev hiljem tundus, et Kaaberma oli Moskvas, kus ostis sada vehklemistera hinnaga sada eurot tükk. Vähemalt sellise tšekikoopia Kaaberma vehklemisliidule esitab. See äratab tähelepanu. Mitte, et kaup on ostetud Venemaalt kõigest päev pärast Eesti meistrivõistlusi ega seepärast, et osteti suures koguses varustust, mida saavad sportlased sponsoritelt tasuta. See tšekk pole kaugeltki esimene kaheldav kuludokument, mille Kaaberma aastate jooksul vehklemisliidule esitab ega isegi esimene, millega puutub kokku kaheksandat kuud ametis olev juhatus.

Praegu väidab Kaaberma Ekspressile, et originaalarvet ta EVLi ei edastanud, sest kaup jäi katki ja vehklemisterasid ta ei saanudki. Avansina saadud 10 000 eurot olevat tal senini alles. Ta olevat valmis seda EVLile tagastama.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
on ikka
on ikka

Haapsalu klubis on ainult pühakud

poleks ime
poleks ime

Kas varsti tuleb välja uus Veerpalu-Alaveri tegelik ”hiilgus”?

Nimi (kohustuslik)
Nimi (kohustuslik)

kas helen pantakse nüid vanki?

Kassikuld
Kassikuld

Pühakuteks kuulutatud vehklejad ei olegi nii pühakud….

kuld on kuld
kuld on kuld

Milles Sa vehklejal süüd näed?

wpDiscuz