Ekspress: olümpiaedu taga peituvad intriigid ja kahtlased rahatšekid

Lääne Elu

info@le.ee

Epeenaiskonna peatreener Kaido Kaaberma on esitanud vehklemisliidule kahtlaseid tšekke. Foto: Arvo Tarmula
Epeenaiskonna peatreener Kaido Kaaberma on esitanud vehklemisliidule kahtlaseid tšekke. Foto: Arvo Tarmula

Tänane Eesti Ekspress lahkab vehklemisklubide vahelisi tülisid, aga ka naiskonna peatreeneri Kaido Kaaberma ametist kangutamist.

Pühapäeval, 19. septembril toimusid Haapsalus Eesti vehklemise meistrivõistlused. Õhk oli pingest paks, aga mitte tulemuste ootusest. Peamine jutuaine oli, et vehklemisliit plaanivat naiskonna olümpiakullani juhtinud peatreener Kaido Kaaberma välja vahetada ja korraldada konkursi.

Päev hiljem tundus, et Kaaberma oli Moskvas, kus ostis sada vehklemistera hinnaga sada eurot tükk. Vähemalt sellise tšekikoopia Kaaberma vehklemisliidule esitab. See äratab tähelepanu. Mitte, et kaup on ostetud Venemaalt kõigest päev pärast Eesti meistrivõistlusi ega seepärast, et osteti suures koguses varustust, mida saavad sportlased sponsoritelt tasuta. See tšekk pole kaugeltki esimene kaheldav kuludokument, mille Kaaberma aastate jooksul vehklemisliidule esitab ega isegi esimene, millega puutub kokku kaheksandat kuud ametis olev juhatus.

Praegu väidab Kaaberma Ekspressile, et originaalarvet ta EVLi ei edastanud, sest kaup jäi katki ja vehklemisterasid ta ei saanudki. Avansina saadud 10 000 eurot olevat tal senini alles. Ta olevat valmis seda EVLile tagastama.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
on ikka
2 aastat tagasi

Haapsalu klubis on ainult pühakud

poleks ime
2 aastat tagasi
Reply to  on ikka

Kas varsti tuleb välja uus Veerpalu-Alaveri tegelik ”hiilgus”?

Nimi (kohustuslik)
2 aastat tagasi
Reply to  poleks ime

kas helen pantakse nüid vanki?

Kassikuld
2 aastat tagasi

Pühakuteks kuulutatud vehklejad ei olegi nii pühakud….

kuld on kuld
2 aastat tagasi
Reply to  Kassikuld

Milles Sa vehklejal süüd näed?