Lääne-Nigula võimuliit võttis kõik komisjonide esimeeste kohad

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lääne-Nigula volikogu valis neljapäeval Oru kultuurisaalis peetud istungil komisjonide juhid ja otsustas vallavanema leidmiseks välja kuulutada konkursi.

Komisjoni esimeeste kohad jagas võimuliit omavahel, aseesimeesteks said opositsiooni esindajad. Vaid revisjonikomisjoni esimehe koht loovutati opositsiooni kuuluvale valimisliidu Tegusalt Tulevikku esinumbrile Neeme Suurele.

Lääne-Nigula volikogul on kuus alalist komisjoni, kõik esimehe kohale kandideerinud said võimaluse end volinikele tutvustada.

Neeme Suur uuris majandus- ja planeerimiskomisjoni juhiks pürgivalt Marek Topperilt (RE), kuidas suhtub too taastuvenergia arengusse. „Kohtuvaidluses on tuulepargi planeering ja teadaolevalt on väga suurel hulgal esitatud projekteerimistingimuste taotlusi päikeseenergiale Kullamaa ümbruses. Kuidas sa sellesse suhtud?” küsis Suur.

Topper vastas, et ta pole kunagi tahtnud olla taastuvenergia vastane. „Aga siin tuleb lähtuda inimeste heaolust meie vallas,” lisas ta. „Kui on võimalik leida kokkulepe elanike ja taastuvenergia [arendajate – toim.] vahel, siis on see loomulikult positiivne. Number üks on minu meelest elanikud, täna tegeleme ka Kullamaal selle päikesepargiga. Kõik on võimalik, kui osapooled – arendaja ja elanikud – jäävad sellega rahule,” ütles Topper.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tundub
2 aastat tagasi

et ainult Priimägil seal Kullamaal ongi mõistus peas- Riisalud, kirsipuud,Pärnpuud, Jugapuud ja muud asjapulgad lasevad ennast täiega lollitada ja rahanumbritest pimestada. Kullamaa inimestest on neil pohlad. Ainus lootus on, et Topper suudab volikogus mingi vastuaktsiooni korraldada, muidugi, kui tal ka endal pole huvi oma maid selle jama alla anda.

krõmpsluu
2 aastat tagasi

Huvitav mis needus selle Kullamaaga kaasas käib?Kunagi taheti sealt fosvoriiti kaevandada aga Priimägi oli tubli ja sai käpa vahele,järgmisena istutati kõik põllud mingeid totakaid maste täis ja nüüd on mingid pooletoobised järgmise idiootsusega maha saamas.

....
2 aastat tagasi
Reply to  krõmpsluu

PRIIMÄGI vana koloosiaegse enerieetkuna rõõmustab uute ja värskete arengute üle energeetiliste edenemiste alal Kullamaal! Amin nah.

Jundas tuvisitt
2 aastat tagasi

Võiks viisakamalt riidesse panna. Lottis püksid, dennised ja kõhud üleääre.

Toyota W
2 aastat tagasi

Maainimestelt nõuad moodi ja riierumist? 1 aprill on kaugel veel.

Mann
2 aastat tagasi

Sina võiks kirjutama õppida-dennised??

selge
2 aastat tagasi

see, et tuuganid ja päiksepargid tulevad. Elanikud on kindalasti nõus, kõik armastavad roheelektrit ja see, et maa saab lagastatud on väike mure. küll volinikud annavad loa ühehäälselt.

elame ju
2 aastat tagasi

timukraatlikus riigis, varsti peavad elanikud hakkama sunniviisiliselt elektrit tootma