0

Kaevetööd

Avatar

Regina

regina@le.ee

9.–11. juunil seoses vee- ja kanalisatsioonitorustike rajamistöödega Niine tn 22 esisel tänavamaal võib esineda klientidel, kes elavad Niine tänaval (lõigul Tallinna mnt kuni Kuuse tänav) ja Pärna tänaval, häireid veega varustamises 9.–10. juunil ajavahemikul 8.30–17.
Kaevetööga kaasneb ka liikluspiirang 9.–10. juunil kl 8–17 Niine tänaval (lõigul Tallinna mnt ristmikult kuni Kuuse tänav ristmikuni).
Palume võimalike ebameeldivuste pärast vabandust ning jääme lootma teie mõistvale suhtumisele.

Haapsalu Veevärk AS

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz