0

Detailplaneeringut täpsustavate projekteerimistingimuste eelnõu tutvustamine: Holmi kallas 18, Haapsalu

Avatar

oie.riives

oieri60@gmail.com

Haapsalu linna veebilehel (www.haapsalu.ee) on avalikustatud ajavahemikul 4.5–15.5.2021 detailplaneeringut täpsustavate projekteerimistingimuste eelnõu kinnistule Holmi kallas 18. Projekteerimistingimustega täpsustatakse Holmi kallas 18 krundi detailplaneeringuga määratud arhitektuurseid ja ehituslikke tingimusi, mille sisuks on kinnistule kavandatava hoone lubatud katusekalde suurendamine võrreldes detailplaneeringus määratud vahemikuga. Avalikustamise perioodil on huvitatud isikul ja isikul, kelle õigusi võib projekteerimistingimuste andmine puudutada, võimalus esitada eelnõu kohta kirjalikke ettepanekuid ja põhjendatud vastuväiteid aadressile hlv@haapsalulv.ee.
Haapsalu linnavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz