Politsei: Liivi ja Martna poes käisid vargad

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Eelmise nädala lõpus teatati politseile sisemurdmisest nii Liivi kui ka Martna poodi.

Liivi poodi sissemurdmine avastati reede hommikul, Martna poodi sissemurdmisest teatati politseile pühapäeva hilisõhtul. Mõlemas kohas on vargad kaupluse uksed jõuga lahti murdnud.

Haapsalu politsei vanemuurija Vello Palmitsa sõnul on mõlemasse poodi sisse murtud ilmselt õhtul, kui inimesi on vähe liikvel. Ta lisas, et kui keegi nägi kaupluste ümber kahtlast liikumist, palutakse sellest politseile teada anda. Palmits lisas, et ilmselt liikusid vargad ringi autoga.

Mida ja kui palju poodidest varastati pole Palmitsa sõnul veel selge. „Kindlasti on võetud suitsu ja alkoholi, aga täptsemalt selgub siis kui poed on inventuuri ära teinud,” lisas ta. Siis selgub ka see, palju vargusega kahju tekitati.

Palmitsa sõnul on sedalaadi sissemurdmised kauplusesse viimastel aastatel üsna haruldased. „Kunagi oli aeg, kui väikestes poodides kogu aeg sees käidi, aga nüüd pole sellist asja enam ammu olnud,” ütles ta.

Lisaks kahele poevargusele teatati politseile reedel, et Palivere kandis eramajas lõi 18aastane mees trimmeriga oma tuttavat 23aastast meest, kes sai viga. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
vaatan
3 aastat tagasi

Kullamaal raiutakse haljasaladel puid lindude pesitsusajal (15 märtsist – 31. juulini). Raieluba puudub !! Hiljem antud raieloaga lubatakse lehtpuude ja kuuskede raiet, ajavad lehti ja risu. Noorte puude juurdekasvu ei vajata. Jõulukuused saab kalmistult!

vallas
3 aastat tagasi

pole korda ega rahval turvatunnet, kui juba käiakse häbematult poodides vargil. Läänemaa pole enam mingi turvaline pesapaik.

Hellat
3 aastat tagasi
Reply to  vallas

????????????????????????????