Galerii: Uuemõisas põleb taas laohoone

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 12
Uuemõisas põles taaskord laohoone. Malle-Liisa Raigla

Esmaspäeva õhtul kella 22.45 ajal sai päästekeskus teate põlengust Uuemõisas Tehnika tänaval, kus põles laohoone. Sama laohoone põles ka 11. juunil.

„Teise koha pealt on põlema läinud, mitte see sama koht,” ütles päästetööde juht Janno Osa. „Ei ole võimalik, et oleks läinud vanast põlengust, ilmselt on uuesti põlema pandud,” lisas Osa.

Kohal olid Haapsalu päästjad ja Ridala vabatahtlikud. Osa sõnul on põlengule appi tulemas ka päästjad Märjamaalt ja Lihulast.

„Üritame tule levikut peatada kõrval olevasse laohoone poolde,” ütles Osa.

Tegemist on kõrgendatud ohuga põlenguga. Eelmine kord kui sama hoone põles, kukkus hoone katus mitu korda sisse. Turvaliselt katuselt päästmiseks tuli appi Pärnu redelauto ja ekskavaator, mis hoonet lammutas, et päästjad tulekolletele ligi pääseks.

Hoone oli kasutusel puitmaterjali laona.

Malle-Liisa Raigla fotod

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ma nägin
3 aastat tagasi

sind sinise dressikaga tonti ja pikemate juustega transat poissi, sealt jooksmas just kui kohale tuli tuletõrje, kui ma teid kusagilt kätte saan lõikan teil käed ja jalad ära, selge

väikehaapsallane
3 aastat tagasi

Võiks saada heaks tavaks, et kui ei suudeta tuvastada muud põhjust, läheb tulekahju tekkeallikana kirja süütamine. Tahtlik süütamine peaks olema ka esimene kahtlus, mis on vähem tõenäoline vaid korralike pereinimeste töö-, kütmis- või küünlaõnnetuste puhul. Elaniketa seisvate ehitiste süütamist saaks välistada veenev ekspertiis. Usun, et selline lähenemine parandab statistika usaldusväärtust. Minu tunnetuse aluseks on 1990-tel sagedased tulekahjud vanalinnas. Nüüd ongi püsinud kahtlaselt kaua vaikne. Aga ju oleme üles kasvatanud uue põlvkonna püromaane-asotsiaale. PS. Ehk jäi Väiksel viigil kempsusüütajate punt mõnda turvakaamerasse? Eeldada võib, et poisikesed olid pärit kaugemast linnaosast ja tagasiteel läbisid pundis mingi lõigu peatänavast või möödusid muidu olulisest… Loe rohkem »

N59+
3 aastat tagasi

Katus kukkus mitu korda sisse????

juss
3 aastat tagasi

Pigistage neid tatikaid, kes viigi ääres kempsu põlema panid!

panid jooksu
3 aastat tagasi
Reply to  juss

On´s neidki tabatud?

K.S
3 aastat tagasi

Kinnisväraärikatel mingid plaanid???