0

Jalgpalli kõrgemates liigades mängivate läänlaste klubid olid kõigis mängudes võidukad

Pärnu JK Vapruse noor ründaja, Lihulast pärit Virgo Vallik on mängu 86 minutil kohe üle mängimas Kohtla-Järve JK Järve väravavahti ja lööb seisuks 6:0. Foto Tarmo Tõnismann

Kõrgemates liigades pallivad läänlastest jalgpallurid käisid laupäeval platsil Eesti jalgpalli meistrivõistlustel. Kõigi koduklubid said tabelisse võidulisa.

Naiste Meistriliigas võitis Saku Sporting kodusel Saku staadionil Tallinna JK Kalev naiskonda tulemusega 3:0. Võitjavõistkonnas tegi Taeblast pärit tipuründaja Ulrika Tülp kaasa 88 minutit. See oli Saku naiskonnale hooaja teine võit ja tõstab nad turniiritabelis kolmandale reale.

Veel teinegi Läänemaa naisjalgpallur teeb 2020 aasta hooajal kaasa naiste meistiliigas. Pärnu JK Vaprust esindab seal Haapsalus jalgpalliteed alustanud Kelly-Ly Tomingas.
Suvepealinna klubi sai oma esimesel meistriliiga hooajal esimese võidu, kui võõrsil võideti Nõmme JK Kalju naiskonda. Tomingas veel mänguminuteid ei teeninud.

Meeste esiliigas olid läänlased platsil Pärnu rannastaadionil. Päeva esimeses kohtumises võõrustas Pärnu JK Vaprus Kohtla-Järve JK Järve meeskonda. JK Vapruse jalgpallurid panid kohe alguses täistuurid peale ja võtsid lõpuks kindla 7:0 võidu. Oma osa oli selles ka lõunaläänlastel. Rocco Mõtt mängis 85 minutit ja tegi väga korraliku partii. Mängu 69. minutil platsile pääsenud Virgo Vallik lõi aga oma selle hooaja esimesed väravad esiliigas. 17aastane ründaja lõi kohtumise kaks viimast väravat ühe minuti sees, mängu 86. ja 87. minutil. Pärnu JK Vapruse tiimis on ka kolmaski Lihula jalgpallur, Reno Mark. Peatselt on ka tema vigastuspausilt platsile naasmas.

Päeva teises kohtumises olid vastamisi Pärnu jalgpalliklubi ja Vändra JK Vaprus. Vändra vutimehed tegid sellel korral suuremal klubil selja prügiseks. Võit tuli tulemusega 2:0. Kogu mängu platsil head tööd teinud Taeblast pärist Aare Avila teenis kohtumises kollase kaardi. Lisaks Avilale teeb meeskonnas kaasa ka lõunaläänlane Andro Aavik. Tema avamäng sellel hooajal ootab veel mängimist.

Pärnu JK Vaprus tõusis 11 punktiga Esiliigas teiseks, Vändra JK Vaprus aga seitsme punktiga viiendaks. Esiliigas on mängitud viis vooru.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz