Kumari Reisid teatas maksejõuetusest

Kaie Ilves

kaie@le.ee


Loodusreiside korraldaja Marika Mann (paremal) toob välismaiseid turiste Eesti loodusega tutvuma.Foto: Arvo Tarmula

Loodusturismiettevõte Kumari Reisid teatas tarbijakaitse ja tehnilise järelevalve ametile (TTJA), et ei suuda maksejõuetuse tõttu täita kohustusi ettemaksu teinud klientide ees.

Kumari Reisid on maailma linnu- ja loomahuviliste seas tuntud nime all Estonian Nature Tours ja võõrustab ainult välisturiste, eelkõige briti linnuvaatlejaid.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kldr
4 aastat tagasi

ega mistahes majanduses satuvad esimesena surve alla väljaarendamata turusegmendid

mipo
4 aastat tagasi

huvitav palju neid linnuturiste siis läänemaal käis ? statistika järgi käis meil läänemaal – 156 Suurbritannia turisti. vaid parimal juhul olid kumariga seostud sellest pooled. seega ei tohiks olla suure kaotusega

Sulev
4 aastat tagasi

Sa jussike ei tea ilmselt ettevõtlusest suurt midagi aga parastama oled kange. Kui palju tuleb ennem transpordi, majutuste jne. kokkuleppeid sõlmida, mis kõik maksab ja kui äkki pannakse piirid kinni…
Oota veidi, varsti tuleb selliseid pankrotiteateid ridamisi, kahjuks. Rohkem mõistmist tuleks kasuks, muidu jäätegi selliseks kibestunud vanameheks. 😉

juss
4 aastat tagasi
Reply to  Sulev

Aga seleta mulle, ullikesele, kuidas mõista, kui sulle tehakse ettemaks ja sa ei osuta teenust? Kui mina veel noor olin, vene ajal, nimetati seda lihtsalt varguseks! Ja ettevõtlusest rääkides, siis meie firma ei kõrbe!

juss
4 aastat tagasi

…et ei suuda maksejõuetuse tõttu täita kohustusi ettemaksu teinud klientide ees.

Lõi ettemaksu laiaks ja teatas pankrotist? Et siis küsin kauba eest raha ja kui papp käes, teatan, et kaupa polegi! Selline idamaade ärimudel, et ise loll kui maksad!