3

Lihavõttelauale sobib muna mitmel moel

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Lihavõtted tähistavad traditsiooniliselt paastuaja lõppu ja see tähendab, et jälle võib hakata rammusamat toitu sööma. Traditsiooniliselt on lihavõttelaual muna- ja lambalihatoitud, kana ja kala. Omal kohal on ka kevadised koogid. Haapsalu kutsehariduskeskuse koka eriala kutseõpetaja Taavi Kuusik pani kirja mõned lihavõttelauale sobivate roogade retseptid.

Marineeritud munad peediga

Artikli lugemiseks tellige digipakett või logige sisse!

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Kugli mugli
Kugli mugli

Ma siis panen: 4 kõvaks keedetud muna,150 gr riivitud juustu,1-2 kekmist küüslauguküünt,4 sl paksu majoneesi, peotäis hakitud maitserohelist.Haki kahvliga munad katki ja sega muud ained omavahel.maitsesta vajadusek pipra ja soolaga. Mõnus võileiva peale või eraldi salatina.

Täname
Täname

LE ahnus nii suur, et isegi pühaderetseptid ei lasta tasuta lugeda.
Täname. Aga vot ei maksa sentigi, õgige ise lõhkemiseni!

Pelsot
Pelsot

Need retseptid ka kindlasti Nami-nami või toidutare lehelt tasuta võetud ja siia raha eest lugemiseks pandud.

wpDiscuz