Lihavõttelauale sobib muna mitmel moel

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 5

Lihavõtted tähistavad traditsiooniliselt paastuaja lõppu ja see tähendab, et jälle võib hakata rammusamat toitu sööma. Traditsiooniliselt on lihavõttelaual muna- ja lambalihatoitud, kana ja kala. Omal kohal on ka kevadised koogid. Haapsalu kutsehariduskeskuse koka eriala kutseõpetaja Taavi Kuusik pani kirja mõned lihavõttelauale sobivate roogade retseptid.

Marineeritud munad peediga

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kugli mugli
3 aastat tagasi

Ma siis panen: 4 kõvaks keedetud muna,150 gr riivitud juustu,1-2 kekmist küüslauguküünt,4 sl paksu majoneesi, peotäis hakitud maitserohelist.Haki kahvliga munad katki ja sega muud ained omavahel.maitsesta vajadusek pipra ja soolaga. Mõnus võileiva peale või eraldi salatina.

Täname
3 aastat tagasi

LE ahnus nii suur, et isegi pühaderetseptid ei lasta tasuta lugeda.
Täname. Aga vot ei maksa sentigi, õgige ise lõhkemiseni!

Pelsot
3 aastat tagasi
Reply to  Täname

Need retseptid ka kindlasti Nami-nami või toidutare lehelt tasuta võetud ja siia raha eest lugemiseks pandud.