Läänemaa jalgpalliklubi U13 poisid tulid Keila turniiril teiseks

Läänemaa jalgpalliklubi poisid said Keilas teise koha. Erakogu
Läänemaa jalgpalliklubi poisid said Keilas teise koha. Erakogu

Eelmisel laupäeval võistlesid Keila spordikeskuse saalis Läänemaa jalgpalliklubi 2008.sündinud poisid.

Keila turniir on aastaid kuulunud klubi sisehooaja võistlusgraafikusse ja sel aastal osales jalgpalliklubi seal viies vanuseklassis.

U13 turniiril osales kümme võistkonda. Nende seas lisaks Läänemaale ja korraldajale Keilale ka FC Flora, Saue JK, FC Elva ja Leisi JK. Sügisest Haapsalu spordikooli treener Mart Pulsti all treenivad poisid olid sel võistlusel kahe võistkonnaga.

Kogenumatest trennipoistest komplekteeritud Sinine võistkond teenis alagrupimängudest kümme punkti ja oli sellega alagrupi võitja. Mängust Keila JK Sinisega võeti 3:3 viik. FC Flora II võideti 5:0, FC Elva Valge 4:1 ja Leisi JK 3:0.

Poolfinaalis alistasid Läänemaa poisid seisuga 4:2 FC Elva Punase. Finaalis poiste jõud rauges ja Keila JK Valge sai 4:1 tulemusega turniirivõitjaks. Läänlastele uhke hõbe.

Läänemaa JK mängija Rovien Laitamm lõi 14 väravat ja kuulutati turniiri suurimaks väravakütiks.

Võistkonda esindasid Rovien Laitamm, Samuel Saar, Hardi Vinkelberg, Gregor Suslov, Jan Rääli, Ron Rääli, Kermi Värv ja Kristofer Laanberg.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments