LOETUIMAD LOOD 2019: Taebla lähedal juhtus raske liiklusõnnetus

Lääne Elu

info@le.ee

Avaldame 2019. aastal Lääne Elu veebis enim loetud uudis- ja arvamuslood.

Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maanteel Taebla lähedal, Laikmaa teeristis juhtus 29. oktoobri õhtul kella 18.30 paiku raske liiklusõnnetus, kus inimesed said vigastada.

Esimesena sündmuspaika jõudnud inimese sõnul oli üks auto kaldunud vastassuuna vööndisse.

Kohal oli politsei, kiirabi ja tuletõrje. Päästjad lõikasid ühest autost välja kaks kannatanut. Vähemalt üks neist viidi  Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Politsei pressiesindaja ütles, et politsei sai teate kell 18.33 liiklusõnnetusest Tallinn-Haapsalu maantee 63. kilomeetril. Kokku põrkasid kaks sõiduautot, Audi A4 ja Isuzu D-Max. Õnnetuses said esialgsetel andmetel viga kolm inimest, Audit juhtinud 29aastase mehe vigastused on rasked ning ta toimetati haiglasse. Viga said ka Isuzu roolis olnud 68aastane mees ja sõidukis kaasreisijana viibinud 67aastane naine.

Esialgsetel andmetel toimus kahe sõiduki kokkupõrge möödasõidul. Õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel. Liiklus on sündmuskohal tugevalt häiritud ning seda reguleerib politsei.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments