Valgevälja mets müüdi 321 000 euroga

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Valgevälja mets. Foto: Urmas Lauri

Valgevälja mets. Foto: Urmas Lauri

Haapsalu linn müüs Valgevälja metsa raieõiguse maha 321 000 euroga.

Raieõigust müüdi Haapsalu linnas Valgevälja metsas. Kinnistu suurus kokku on 245 ha, metsamaad on kinnistu koosseisus kokku u 185 ha, metsa alghind oli keskkonnas osta.ee toimuval metsaoksjonil 276 000 eurot.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
12 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
tehke
3 aastat tagasi

lagedaks jah, tibladel vaja varsti uut lennuvälja siia ehitama hakata

Kellele
4 aastat tagasi

siis mets müüdi?

kont
4 aastat tagasi

Pildi peal pole küll näha, et männimets oleks küps. Puud pole täismõõtugi jõudnud välja kasvada. Linnavalitsus kulutab selle rahanatukese lühikese ajaga ära ja siis halatakse jälle, et raha pole. Linn seisab oma ajas paigal mitukümmend aastat nagu oleks 90-ndad.

Erx
4 aastat tagasi

Mida te halate selle padriku pärast? Haapsalu on territooriumilt pool Moskvat, aga 90 % hoonestamata ja võsastunud. Kui linn oma laienemisplaane edaspidi muudaks ja ehitama hakkaks, saaks ka Haapsalust tõeline suurlinn ja mitte ainult kesksuveks. Olgem postiivsemad!

leidub alati
4 aastat tagasi
Reply to  Erx

Halajad on kõik suured “metsaspetsialistid”. Ühtki puud ei tohiks metsast ära koristada, ükski puu metsas ei vanane ja juurde ometi ei kasva!

Sass S
4 aastat tagasi
Reply to  leidub alati

Las puud surevad loomulikku surma .

normaalsed normid
4 aastat tagasi
Reply to  Erx

selline mõiste nagu “võsa” esineb ainult Homo Sovjetikuse sõnavaras, kelle meelismaastikuks on ülestööbatud tümamaa, kus roostetavad traktorite, kultivaatorite kered, masuudivaatidest tilgub tasapisi õli ning linnulaulu asendab lööktööliste (st kalevipoegade) lameda maa lämin.
Ülejäänud maailm vaatab kuidas saaks aga rohelust linna tagasi tuua ning linna. ümbruse puistuid taastada – Haapsalu linnavalitsus on aga mõnusasti 90ndatesse kinni jäänud: puud maha, papp tasku, see mis edasi saab kedagi ei koti.

K.S
4 aastat tagasi

Noh, kopsud läinud 321 tuhandega… Mis järgmiseks? Ise ostaks selle seapea, ühe euroga….

Urmi
4 aastat tagasi

Metsapealinn ilma metsata xp

Urmo
4 aastat tagasi

Naljakas ,et Sukles müüb metsa oktsionil .. peaasi ,et mingigi nutsu saab . Varsti ongi haapsalu ümber lagemaa ja sügav tiik .

metsakoll
4 aastat tagasi
Reply to  Urmo

Suklese teod jäävad tõesti arusaamatuks. Kui spetsialistid (RMK) soovisid oma metsas tegutseda, siis tõusid saksad tagajalgadele, nüüd aga ise tegutsevad südamerahus.

nonii
4 aastat tagasi
Reply to  metsakoll

Mingi värk oli jah Rammu versus Ehrpais