Mullu septembris sai Nurme bistroo omanikuks suure toitlustusärikogemusega haapsallane Kaire Raba. Peale kõhutäie pakutakse nüüd ka peoteenindust ja õpetatakse toitu valmistama.
Mullu septembris sai Nurme bistroo omanikuks suure toitlustusärikogemusega haapsallane Kaire Raba. Peale kõhutäie pakutakse nüüd ka peoteenindust ja õpetatakse toitu valmistama.
Ah,nii- et õpetab toitu valmistama -minu söögikogemus umbes 3-4 kuud tagasi hapukapsasupiga ( et mitte õelda kapsa-vee lobiga) ei vii mu jalga enam iial sinna söögikohta. Õppigu liha potti panema, et siis kõigi lisanditega mis sinna veel kuuluvad tõeline supp keeta, ega pool liitrit vett ja purk poesupisegu ei ole veel supikeeduõpetus.
Kui kokk pkc-sse kolis, lõppes seal söömine. Toidul polnud enam maitset.
kui te pole pikalt enam seal käinud siis nüüd soovitan sinna minna, toidud on väga maitsvad, annab tunda et kokk on vahetunud ning teenindus on ka super!