Haapsalu tarbijate ühistu on Läänemaa aasta tööandja

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Haapsalu tarbijate ühistu esimees Raimond Lunev. Foto: Arvo Tarmula
Haapsalu tarbijate ühistu esimees Raimond Lunev. Foto: Arvo Tarmula

Eesti töötukassa tänas eelmise aasta parimaid tööandjaid ja koostööpartnereid ning kuulutas välja aasta alustava ettevõtja 2018.

Töötukassa juhatuse esimees Meelis Paavel ütles tänuüritusel tunnustuse saajatele: „Koostöö ja usalduseta ei saa midagi tehtud. Te olete teinud rohkem, kui igapäevaselt peaksite.“

Alustav ettevõtja 2018 on Kaie Eisler, kes  sai töötukassa alustava ettevõtja toetust 2017. aasta suvel ja lõi ettevõtte MiuMed OÜ. MiuMed valmistab lemmikloomadele operatsioonijärgseid veste ja särke.

Lisaks tänati iga maakonna parimat tööandjat ja koostööpartnerit.

Läänemaa aasta tööandja 2018 on Haapsalu tarbijate ühistu.

Haapsalu tarbijate ühistusse kuulub üheksa kauplust Lääne maakonnas, mis pakuvad tööd 140 inimesele. On töötajaid, kelle töövõime on vähenenud, töötajate seas on ka palju pensionieas inimesi. Ettevõte paneb oma personali koolitamisele ja töökeskkonnale suurt rõhku – seda, et tööandja oma töötajatest hoolib, näitab ka töötajate lojaalsus – kaadri voolavus on väike.

Läänemaa aasta koostööpartner 2018 on Ascare OÜ.

Ascare OÜ pakub töötukassa klientidele tööharjutuse võimalust – juhendatakse nii vähenenud töövõimega kui ka sotsiaalsete probleemidega töötukassa kliente. Inimeste paremale mõistmisele ja ühise keele leidmisele on kindlast kaasa aidanud ettevõtte juhi Ülle Karjase varasem töökogemus Läänemaa usaldustelefonis ja Läänemaa kriisiabikeskuses ning pikaaegne kogemus ohvriabi- ja nõustamisteenuste osutamisel.

Töötukassa tänas tööandjaid ja koostööpartnereid seitsmendat korda.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
H.F
5 aastat tagasi

lugesin ühes sarnases töökohas pealinnas et kuni 8 t. tööpäeva jooksul on ette nähtud paus 10 minutit Aga ka s teil lõunat

Ei ühegi kassapidaja pilti, ega nime.
5 aastat tagasi

Ei ühegi kassapidaja nime, ega pilti? Nemad istuvad varahommikust hilisõhtuni oma pukil, ei saa vetsu, ega sööma. Nii et numbrid juba virvendavad silme all. On muutunud juba suurest istumisest 100 kilosteks. Just kassapidajate pildid tuleb kõik ritta panna ja kuldmedalid kaela.

juss
5 aastat tagasi

Miks sa valetad?

Marko
5 aastat tagasi

Kuidas saaks astuda HTÜ liikmeks? 🙂

Kübe
5 aastat tagasi
Reply to  Marko

Võta suur 40l ärmber, vala see vett täis ja täiskuu ööl täpselt kell 00.00 astu vasaku jalaga sinna ämbrisse, samal ajal vasakus käes säästukaarti hoides ning oledki HTÜ liige. Vähemalt omaarust…..