0

Suurüllatajate tabelisse valitud Kanepi lõpetab hooaja

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kaia Kanepi. Foto: Eesti tennise liit
Kaia Kanepi. Foto: tenniseliit

Tennisist Kaia Kanepi teatas neljapäeval, et lõpetab vigastuse tõttu hooaja. „Mitme aastase pausi järel tahtsin mängida WTA Aasia ja teistel aastalõpu turniiridel, kuid ma ei saa seda teha,” teatas Kanepi sotsiaalmeedias.

„Ma olen pettunud, aga vigastus, mille sain enne US Openi algust, pole täielikult paranenud ja nõuab pikemat raviaega,” lisas Kanepi.

„Tahan uut hooaega alustada tervena ja loodan võistelda uuel aastal Austraalias,” ütles Kanepi.

USA tenniseportaal Tennis World valis Kaia Kanepi võidu maailma esireketi, rumeenlanna Simona Hallepi üle tänavuse hooaja suurimate üllatuste edetabelis kolmandale kohale. Kanepi võitis hallepit US Openi suure slämmi turniiri avaringis tuemusega 6:2, 6:4.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz