Nokia kultuslik „banaanitelefon“ Nokia 8110 jõudis Eestisse

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Nokia 8110. Foto: HMD Global
Nokia 8110. Foto: HMD Global

Esimesena Balti riikidest jõudis Nokia uuendatud liuguriga telefon Nokia 8110 müügile Eestis.

Nokia telefonide kodu HMD Global teatab, et uus Nokia 8110 on alates tänasest saadaval mobiilioperaatorite esindustes ja hästivarustatud elektroonikakauplustes hinnaga 89 eurot, valikus on kaks värvitooni: must ja banaani-kollane.

Filmist „Matrix“ tuttavat legendaarset Nokia 8110 4G funktsioonidega telefoni täiustab ikooniline kumera liuguri disain. Tuttava ja hõlpsasti kasutatava kasutajaliidesega sisaldab see intuitiivset puutetundlikku mehaanikat, mis võimaldab liuguri abil kõnesid lõpetada ja neile vastata.

Nokia 8110 pakub kristallselgeid VoLTE kõnesid ja on ideaalne neile, kes soovivad ikoonilist 4G funktsioonidega telefoni juurdepääsu saamiseks rakenduste poele nagu Google’i abimees, Google’i otsing, Google Mapsi, Facebook ja Twitter, saata ja võtta vastu e-kirju või importida kontakte ning sünkroonida oma kalendrit Outlooki ja Gmailiga. Selleks, et see kõik töötaks tõrgeteta, on Nokia 8110 funktsioon Qualcomm® 205 Mobile Platform. Ja muidugi – telefoniga tuleb kaasa ka uuendatud versioon ussimängust Snake.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments