Uuemõisa kooli tuleb kaks esimest klassi

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Uuemõisa lasteaed-algkooli direktor Maia Tohver. Foto Urmas Lauri

Haapsalu linnavalitsus otsustas, et Uuemõisa lasteaed-algkoolis avatakse sügisel ka teine 1. klass, et kõik soovijad saaksid kodulähedasse kooli.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Uuemõisa
6 aastat tagasi

Uuemõisa Algkool-Lasteaia aiaga piiratud mängualaale palgake palun ka haljastaja, kes sealse aiaäärse heki ära rohiks ja kauniks lõikaks. Ei tänapäeva lasteaednikud võta ise reha ega helikääre kätte. Ometi oli see alles paarkümmend aastat tagasi väga eluterve nähtus (mujal Eestis). Hekk on algusaastatest peale nii rääma lastud kasvada, kui loodus on teda kasvatanud. Ei hoolt ega armastust – nende silmapaaride poolt, kes seal argipäeviti töötavad ja tegutsevad. Väljastpoolt aeda, kõnniteeserval, oleks vaja ka rehaga pisut ümber käia. Aitäh, olen rääkinud. Ehk jõuab sõnum ka direktori toolil istujani.

Kodanik
6 aastat tagasi
Reply to  Uuemõisa

Lasteaedniku töö on lapsi kantseldada mitte rohida. Selle eest neile palka ei maksta.

Püüame
6 aastat tagasi
Reply to  Uuemõisa

Ei tea, kuidas see hekk küll 1. klassi avamisse puutub? Aga Uuemõisa kool on üks tore kool, poleks midagi selle vastu, kui see põhikooliks saaks.