0

Läänemaa JK tuli Eesti meistriks penaltilöömises

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Esikolmiku võistkonnad. Foto Tauri Tamm

Läänemaa jalgpalliklubi võistkond tuli laupäeval Eesti meistriks penaltilöömises.

17 võistkonna heitluses jõudsid poolfinaali lisaks Läänemaale (II liiga) ka rahvaliiga meeskond FC Puhkus Mehhikos, Märjamaa Kompanii (IV liiga) ja JK Tallinna Kalev (Premium liiga). Läänemaa alistas poolfinaalis Märjamaa 3:1, Puhkus Mehhikos oli 4:3 parem Tallinna Kalevist.

Pronksimängus pidi Märjamaa taas vastu võtma 1:3 kaotuse, kui kolmas koht kuulus Tallinna Kalevile. Finaalis alistas Läänemaa 3:2 FC Puhkus Mehhikos meeskonna.

Esikolmiku koosseisud:

Läänemaa JK: Hendrik Siht (vv), Bert Rotberg, Martin Salf, Artur Matto.

FC Puhkus Mehhikos: Taso Toomik (vv), Henrik Sepp, Janno Joala, Jesper Reimann.

JK Tallinna Kalev: Mattias Traublum (vv), Juhan Jakobson, Freddie Heinmaa, Innar Paal.

Betsafe penaltilahingu võitja sai endale uueks hooajaks 750 euro väärtuses mänguvorme või varustust. Teise koha saavutanud klubi sai endale mängupalle 400 euro väärtuses ning pronksimatši võitja enda käsutusse 250-eurose kütusekaardi.

2017 võitis penaltilahingu JK Tabasalu.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz