Postimees: tuntud oravate vanadekoduäri mürtsuv algus tõrgub

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Rain Rosimannus (seismas vasakult), Martin Kukk ja Jako Laanemägi jaanuaris 2018 Lääneranna volikogus oma plaani, mida nad Lihula hooldekoduga ette võtaksid, tutvustamas. Foto: Urmas Lauri
Südamekodude esindajad Lääneranna volikogu ees. Foto Urmas Lauri

Tuntud reformierakondlastel, kes on loonud ettevõtte Südamekodud ja käivad mööda Eesti omavalitsusi uurides võimalusi sealseid hooldekodusid oma kontrolli alla saada, pole see nii libedalt läinud kui loodetud, kirjutab Postimees

Jaanuaris käisid Südamekodude esindajad ka Lääneranna valla volikogu ees Lihula hoolekandekeskuse müügi suhtes läbi rääkimas.

Nüüd ütleb Lääneranna volikogu esimees ja Lihula hooldekodu nõukogu esimees Arno Peksar, et sinna on need jutud praegu jäänudki. «Lepingust on asi väga kaugel, tingimusigi pole veel kokku lepitud. Seis on jaanuarikuine,» räägib ta.

Peksari sõnul oleks arutluse all maksimaalselt rendileping, Südamekodud võtaks hoone pidamise üle ja saaks investeerimiskohustuse, aga omanik oleks ikka vald.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
hehh
6 aastat tagasi

arvata, et neid hooneid, mida too punt himustab, on rohkemgi. aasta tagasi tahtsid nad saada omale ju liituvates valdades ülejäävaid hooneid – vallamajad jne.

poisid
6 aastat tagasi

oleks nagu ulakust teinud, nii süütud näod peas