0

Suur galerii: kuusetulevärk Parilas

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Parilas süüdati täna Eesti riigi sünnipäeva auks jõulukuusekedest valmistatud skulptuurid. Foto: Urmas Lauri

Vastloodud Ridala selts kogus jõulukuused kokku ja viis Parila vana koolimaja õuele, kus need täna tuleskulptuuridena ära põletati.

“Asutasime Ridala seltsi, et äratada ellu endine Parila koolimaja. See on osa paljude siinsete inimeste elust,” ütles seltsi üks asutajaid Kairo Raudkats. Kuusetulevärk oli seltsi esimene suurem ettevõtmine ning kohe tõsteti latt nii kõrgele, et koosviibimist oli nautimas üle saja inimese.

Fotod: Urmas Lauri

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz