Galerii: Valguse algus II Parilas

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Valguseratas tuuritas publikule täie raha eest. Foto: Urmas Lauri
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 61
Valguseratas tuuritas publikule täie raha eest. Foto: Urmas Lauri

Aasta tagasi loodud Ridala selts kogus Haapsalu jõulukuused kokku ja viis Parila vana koolimaja õuele, kus need täna tuleskulptuuridena ära põletati.

“Asutasime Ridala seltsi, et äratada ellu endine Parila koolimaja. See on osa paljude siinsete inimeste elust,” ütles seltsi juhatuse liige Kairo Raudkats. Mullune kuusetulevärk oli seltsi esimene suurem ettevõtmine, täna toimunu aga võim anda aimu uue traditsiooni sünnist.

Suitsusiga aeti vardasse, seda pakuti tasuta mekkimiseks. “Et saaks maise suhu, mis aasta algamas on. Saadame ju koos kollase koera aasta ära ja tervitame algavat kollase sea aastat,” ütles Raudkats.

Tänavu korraldati heategevuslik basaar, saadud tulu läheb MTÜle Läänemaa Vähiühing. “Oleme selle üle päris uhked, et meil on võimalus sellist organisatsiooni toetada. Lisame raha ka omaltpoolt juurde,” ütles Raudkats.

Löötsa mängis Enrik Visla Ristilt, üllatusesinejaks oli aga tuletantsija.

Fotod: Urmas Lauri

Vt ka: “Video: Valguse algus II Parila vana koolimaja hoovis

ja meenutuseks mullusest: “Video: tuleskulptuuride pidu Parila vanas koolimajas

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments