Tänu Mangi horoskoobile ilmus Maaleht rekordtiraažis

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Igor Mangi horoskoopi sisaldanud 4. jaanuari Maalehte trükiti 102 000 eksemplari, mis on ajalehe jaoks rekord. Repro: Urmas Lauri

“Minu teada on 102 000 eksemplari Maalehe suurim tiraaž taasiseseisvunud Eestis – eelmisel aastal oli see number 101 000 ja pisut peale,” ütles ERR-ile Maalehe peatoimetaja Andres Eilart.

Maaleht on suurim Eestis ilmuv nädalaleht, mille esimene number ilmus 1. oktoobril 1987. Maalehe keskmine tiraaž on sõltuvalt kuust 43 000 – 44 000 eksemplari.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
jaanus
6 aastat tagasi

See jama on ohtlik, mitte iga jama pole ohtlik, aga see on. Kui inimesed sellega tegelevad, siis nad lahkuvad Jumala kaitse varju alt. Muidugi on vahe selles, kas tehakse seda teaddlikult või mitte ,aga kahjulik on see igatahes.

juss
6 aastat tagasi

a võib olla jäi trükitööline masina taga lihtsalt magama ja paber sai otsa, muidu oleks veel rohkem lasknud…. tänu mangile.

sama
6 aastat tagasi

nähtus nagu NEP enne sõda, joodi ja laaberdati kuidas saadi, aimuses vist, et viimane kord, sama praegu, kõik saast ujub pinnale