Haapsalus avati jõulukuuskede kogumisplatsid

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Kuuskede kogumiskoht. Foto: Arvo Tarmula

Kuuskede kogumiskoht. Foto: Arvo Tarmula

Haapsalus ja Uuemõisas on punavalgete lintidega maha märgitud kaheksa platsi, kuhu inimesed võivad tuua oma vanad jõulukuused. Kuuski kogutakse laupäeva lõunani ja need põletatakse samal õhtul Parila vana koolimaja juures tuleskulptuuride peol.

Jõulukuuskede kogumine ja põletamine on hiljuti loodud Ridala seltsi esimene ettevõtmine. Seltsi ja ettevõtmise eestvedaja Kairo Raudkats ütles, et ürituse ettevalmistamine on läinud üllatavalt hästi.

„See on päris populaarseks saanud. Linnapea Urmas Sukles lubas tulla esimest tuleskulptuuri süütama,” sõnas ta.
Raudkatsi sõnul on nüüdseks tähistatud ja vastavate siltidega varustatud kõik platsid, kuhu inimesed saavad oma jõulukuuski tuua. „Alguses mõtlesime viiele kohale, aga tegime lõpuks kaheksa. Esimesed kuused on juba toodud,” ütles ta.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Linnainimene maalt, siitservast
6 aastat tagasi

Milline linnaliin meid nüüd, linnainimesi maalt, sinna Parila vana koolimaja juurde sõidutab? Tahaks ka vaatemängust osa saada.

Kartul
6 aastat tagasi

Lähed sellega millega alati oled üritustel käinud. Enda aotoga või taksoga? Mis see siia puutub, et oled nüüd linnainimene maalt?? ega linnaski buss igalepoole sõida.

Siim
6 aastat tagasi

Helistad Suklesele, küll ta sind ära viib, oled ju tema tööandja.