Taeblas on vallavalitsuse sissesõiduteel liiklusohtlik veeloik

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lääne-Nigula vallavalitsuse sissesõiduteele tekib paduvihmaga liiklusohtlik veeloik. Foto: Urmas Lauri
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 4
Lääne-Nigula vallavalitsuse sissesõiduteele tekib paduvihmaga liiklusohtlik veeloik. Foto: Urmas Lauri

Taeblas tekib paduvihmaga vallavalitsuse sissesõiduteele veeloik, mis tekitab liiklusohtlikke olukordi, teatas Lääne-Nigula vallavalitsuse keskkonna- ja kommunaalnõunik Olev Peetris oma jõulueelses kirjas maanteeametile.

Peetris palus ametilt abi veeloigu likvideerimisel. „Vihmade korral on suur veeloik vallamaja sissesõidul ja kui külmetab, siis jääväli tekitab liiklusohtlike olukordi,“ selgitas Peetris.

„Samal päeval käisid töömehed kohal, äärest urgitsesid väikse renni,“ ütles maanteameti Lääne regiooni hooldeosakonna Läänemaa peaspetsialist Tiit Ruut.

Ruudu sõnul on lombi tekkimise põhjus lihtne – teekate on vajunud ning vesi ei saa vabalt ära voolata. Ajutine kraavike päästis küll jõuluaegsest veeloigust, kuid lombi likvideerimisega on kavas suvel tõsisemalt tegeleda. „Kui on asfalteerimisilmad, siis tuleb sissesõiduteele uus asfaldikiht paigaldada,“ selgitas Ruut.


Kaardil näidatud koht on Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maantee maa-alal.

Fotod: Urmas Lauri

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
mmm
6 aastat tagasi

See ja teada tõde, et probleemid ei lõppe inimeste eludest iialgi. Mida paremaks elujärg muutub, seda tühisemas asjas probleemi nähakse.

k2si peseb k2tt
6 aastat tagasi

ikka ikka sest meil ju saavad tööd tutvused mitte oskajad seega mida te tahate siin koolitatud tegelasi kes kukuvad palka nõudma

Vallaelanik
6 aastat tagasi

millest me räägime,enamus nüüd siis supervalla kõvakattetta teedest on aukude tõttu läbitamatud! Kui valda helistad ,siis saad vastuseks ,et ,mis te vingute!!!!

Külamutt
6 aastat tagasi
Reply to  Vallaelanik

Ma polnud tükk aega külavahel ringi sõitnud ja täna tegin siis väikese tiiru Vedra-Mõisaküla-Uugla-Tagavere-Vidruka. Mustkatteta teed on ju kohati lausa läbimatud! Peab külaelanikel ikka raudne närv ja maasturid-traktorid perse all olema, et üldse koju ja välja pääseda. Kohati tuleb sõita mööda põlde, sest tee on tavalise sõiduautoga läbimatu.

lugeja
6 aastat tagasi

Lääne Elu sorib dokumendiregistris, kui endal teemasid napib, siis sealt leiab alati. kas mõned asjalikumad teemad ka on plaanis Lääne Elul kribada.

Ahh
6 aastat tagasi

Oo, ajakirjanikuhärrad tulgu oma kaamerate ja mikrofonidega Nigula külasse ka! Meitel on järve keset küla.

Tablalane
6 aastat tagasi

Probleem ei mitte millestki jälle!

veider
6 aastat tagasi
Reply to  Tablalane

See näib küll nii, et sääsest on elevant tehtud. Loiku pole ju, pildil vähemalt, ollagi! Ju siis kõpskingadega ei pääse vallamajja.