8

Politsei: seni tuvastamata juht sõitis Haapsalus autoga kraavi

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

PolitseilogoEile kella 22.16 ajal toimus liiklusõnnetus Haapsalu linnas, kus seni tuvastamata juht sõitis sõiduautoga Peugeot 107 Jalaka tänava ja Kase tänava ristmikul Kase tänavale parempööret sooritades kraavi.

Kiirabi poolt toimetati Läänemaa Haiglasse kontrolli sõidukis viibinud 37-aastase naise, 24-aastase mehe, 11-aastase ja 16-aastase tüdruku ning üheaastase poisi.

Sõidukis viibinud täiskasvanud olid alkoholijoobe tunnustega, sündmuse asjaolud on täpsustamisel.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Mailis
Mailis

Täispeaga lapsega kraavis. Tõesti rumalad vanemad.

Ibra
Ibra

Kraavis on ohutum. Igasugu luiged ja tuvisitad seal ka ei konuta püksiperse kottis ja sau rippumas sardelliga kõrvuti. Endal eilne bensuka “parim enne” läbi pirukas käes ja muudkui hääletama. Mingu parem tööle suured mehed.

milles asi
milles asi

kas on keelatud kraavi sõita

qpeale
qpeale

Head emadepäeva — loomulikult.Miks küll tänase Prillitoosi saates etv-s oli edukas ema Carmen,kellest eelmise aasta kohta info netis,et jäi teist korda joobes juhtimisega vahele ja vaevu pääses kriminaalkaristusest….Ehk nii,sestap sel aastal puhas?

juss
juss

Kitt sõitis!

Kübe
Kübe

Meie kamp käib jala. Auto pole joodiku liikumisvahend.

maestro
maestro

noorus on süüdimatu – alati purjus_ moenarrid mehed koleda habemega_
moenarrid naised rebase sabaga _ miks nii_
Kuna pole enam toredat taluperet- Tule taevas appi

maali
maali

no anna minna,täis peaga sõidetakse,lapsed autos?!

wpDiscuz