IRL läheb kohalikel valimistel välja oma nimekirjadega

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) eestseisus seadis eesmärgiks sügisel peetavatel kohalikel valimistel minna välja oma nimekirjaga kõikides omavalitsustes.

Erakonna aseesimees Siim Kiisler ütles, et on veendumus nii programmi kui ka nimekirjade tugevuses, mis toob üle Eesti erakonnale hea valimistulemuse: „Meie liikmed peaksid kandideerima erakonna valimisnimekirjades. Hetkel käib nimekirjade kokku panemine ning spekuleerimine ühe või teise nime üle on veel ennatlik. Üle Eesti on praegu 75 omavalitsusjuhti IRL-i liikmed, mis näitab erakonnapoolset kohalike olude tundmist ja on tugev alus hea tulemuse saamisel.“

Erakonna eestseisus arutas läbi ja kinnitas kohalike valimiste kampaania rahastamise põhimõtted, mille kohaselt saab iga nimekiri erakonna eelarvest rahalist toetust oma ideede ja inimeste tutvustamiseks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
juba
7 aastat tagasi

hakkavad pihta, üks häma ja targutamine. See erakond ei tohiks riiki küll juhtida, kuis omavalitsustega on saab näha, sest peale liitmiste ja ühinemiste on seisud sootuks teised. Saab näha, mis tulemus on.

Volli͈,+saarlane.
7 aastat tagasi

Ma ei tea, palju on omavalitsusjuhtidest IRLi liikmed aga tean mitut IRLi liikmest omavalitsusjuhti, kes on omavalitsusjuht valimisliidu nimekirjast, mitte erakonna nimekirjast.

Saaremaal koguni erakondade kohalike organisatsioonide juhid lubasid nüüd kandideerida saarlase valimisnimekirjas, mitte erakonna omas — seega sisult oma koduerakonna vastu!.

oh+õudust
7 aastat tagasi

need soovitud 2 milj. pabulat toovad kindla võidu ja tuhast uuestisünni