Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 31
Täna keskpäevaks oli Haapsalus Karja tänavale püstitatud hulganisti välirestorane, igas ühes neist pakuti maitsvaid hõrgutisi. Ehkki pidevalt sadas vihma, jagus külastajaid toidufestivalile küllaga.
Fotod: Arvo Tarmula
Lõhn oli hea. Terve linn haises nagu supiköök.
ega ta niiväga suur polnudki aga köhu sai täpselt nii täis, et köik muud asjad käid seal üritusel maitsmata.
Nagu eelmises jutulöigus mul keelati sinna karja hulka minna,et vingub ja vigiseb,nii ma ei käinudki,pealegi vihma ka sadas.Aga nagu teiste kommidest sai lugeda,mitte midagi ei olnud paranenud.Trügimine,kallid portsud,kusagil pole süüa,ainult püsti.Jube hea maitseelamus!Kui ma soovitasin,et tehku lossipargis vöi selle taga,siis promenaad on parim variant.Aafrika rannast Kuursaalini välja,seal vahel haljasalal vöiks rahvas piknikku pidada erinevaid roogi maitstes.See oleks töeline pidu,Maitsete Promenaad.Ja Kuursaali saaks esinejad.Kunagi veinipäevadel toimus seal midagi sarnast,isegi siga grilliti.Miks mitte siis järgmisel aastal.Ja veel vabandan ette,seda on vist palju tahta,väikesed ampsud kui mitte muidu,siis sentide eest.Et saaks vöimalikult palju maitsta ja vötta siis köige enam maitsva.Tehke vöi vöistlus,köige suurem… Loe rohkem »
Aga skorbuudi omanikele ei pakutud midagi. Õnneks raha ka pole ja leiba saab vedelel kujul.
Miks peab nii palju sööma?
pagan, ajasite mul nüüd nende juttudega kõhu tühjaks :/
Vabandust, tahtsin lisada, et lisaks sellele, et promenaadil oleks rohkem ruumi, on seal ka rohkem vöimalusi istuda (kui toitlustajad ise ei raatsi pinke kaasa vötta) ning Mart Juurde disko saaks toimuda Kuursaali kõlakojas mille ees on palju ruumi. Ning eeldusel, et on ilus ilm siis oleks päris lahe seal augusti päikeseloojangu saatel tiksuda ja head paremat maitsta. Ei meenugi, et promenaadil oleks hilise öhtuni midagi toimunud.
muideks, antud üritus oli korraldatud 200meetrisele lõigule aga kui see korraldada Promenaadil siis saaks kasutada ligi 550meetrist juppi plus Tobiase pargi ala. Lisaks sellele ajaksid ka kohalikud sööklate pidajad enda tagumikud välja mitte ei vahiks mugavalt peatänava ääres (kuigi nad jäid vist selle suitsu ja telkide varju ja neid ei märgatudki eriti)
et nii korraldajad kui pakkujad neist kommentaaridest midagi ka õpivad ja järgmisel korral mõne soovituse arvesse võtavad. Kõige olulisem oleks arvestada portsjonite muutmine maitsmisportsjoniteks ja sellele vastavalt ka hinna kujundavad. Ma ei soovi mugistada püstijalu 1 burger mis maksab 9euri.Sooviks kolme väiksemat erinevat toitu mis kokku teeks sama hinna ja tutvun 3-me erineva tootega.
ja nii oligi. käsitöö õllesi oleks tahtnud proovida, näiteks pisikeste plastikust pitside sees aga ei, sai ainult topsi vöi pudeliga 4-5 euri eest.
et kõht korralikult ja maitsvat täis süüa ei pea nüüd küll kuhugi karjas ja ühel päeval karjatänavale minema, raha tuuldeloopida võib igalpool
..ja ikka on olemas targad kommentaatorid, kes ainult vinguks. Võtke kätte ja tehke ise üks vähemalt sama suur üritus ja tehke see paremini! Diivanil õiendada ja kritiseerida oskame me kõik.
Igal juhul kiitus kõigile korraldajatele ja loodetavasti on teil jõudu ja tahtmist seda ka järgmisel aastal teha.
Mida sa ärritud? Siin on ju enamuses väga asjalikud kommentaarid kuidas üritust järgnevatel kordadel paremini korraldada.
Kas Toivo oligi see, kes suhkruvatti müüs?