Hermani bistroo ja baar avab uksed reedel. Foto: Arvo Tarmula
Külmade ilmade saabudes talvepuhkusele läinud Hermani bistroo ja baar avab uueks hooajaks uksed reedel.
Hermani perenaine Liina Meerits ütles, et Herman hakkab suveks vaikselt hoogu koguma. Kui aprillis ollakse avatud ainult reedeti ja laupäeviti, siis mais juba rohkem. „Juunis oleme avatud iga päev,” teatas Meerits.
Meerits lisas, et värksendatud on ka söögikoha menüüd. „Suurem rõhk on burgeritel ja lihatoitudel,” tutvutas perenaine. Mullusest rohkem leiab Hermani joogimenüüst erinevaid kokteile ja muid alkohoolseid jooke.
Menüüd kohaldatakse ka vastavalt Haapsalus peetavatele üritustele. „Itaalia veinipäevadel pakume mitmeid itaalia toite, Ameerika autode saabudes aga ameerikalikke hõrgutisi,” lausus Meerits.
Tänavu ei leia Hermanist enam salatiletti, see on asendatud võileivalauaga, kus iga klient saab omale sooja võileiva teha.
Kõigist teistest Haapsalu söögikohtadest kavatseb Herman eristuda sellega, et pakub ka öösel tugevaid söögikordi. „Tänavu pakume rikkalikke õhtusööke ka pärast südaööd,” ütles Meerits.
Uusi toite lisatakse ka lastemenüüsse. „Enam ei tööta klassikaline friikartul viineriga,” teatas Meerits.
Nii 7 päeva nädalas ja aastaringi.
Talumehe kõrtsist saab avamisest alates ( see on juba üle kahe aasta) ka peale keskööd kõike mis on menüüs päeval.
Jään põnevusega lastemenüüd ootama. Viiner ja friikartul on oma aja ära elanud.