Keskerakonna noortekogu korjas Savisaare toetuseks 46 000 allkirja

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Edgar Savisaare pressikonverents. Tallinn 2015.09.23

Keskerakonna noortekogu korjas pöördumisele, milles soovitakse Tallinna linnapea Edgar Savisaare (pildil) ametist kõrvaldamise tühistamist, üle 46 000 toetusallkirja.

Pöördumisele, milles soovitakse, et Tallinna linnavolikogu esitaks riigikohtule taotluse Savisaare ametist kõrvaldamise tühistamiseks, anti rohkem allkirju, kui Savisaar sai eelmistel kohalikel valimistel hääli, teatas Keskerakonna noortekogu.

"Tuletan meelde, et eesmärk oli koguda 39 932 allkirja, mis võrdub Edgari eelmiste valimiste häältesaagiga aastal 2013, aga üle 6000 allkirja rohkem ütleb selgelt linnarahva tahte“, ütles Keskerakonna noortekogu esimees Urmo Saareoja pressiteate vahendusel.

Noortekogu allkirjade korjamise kampaania kestis 6. oktoobrist 28. oktoobrini. Kogutud allkirjad antakse Tallinna linnavolikogule üle neljapäeval, 29. oktoobril.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
IRW
8 aastat tagasi

Sorry – nr 6

IRW
8 aastat tagasi

Tuleb meelde kuidagi valimiskast nr &

Hiir Hüppas
8 aastat tagasi

kuulge tõprad, kolige tagasi oma moskooviasse kui Eesti oma mees ei sobi.
ajage asju ühtse genotsiidiparteiga teispool piiri!!

prügikoll
8 aastat tagasi

lisan siinkohal veel, et kui tähtis oli saada 39900 allkirja sest nii palju oli 2013 edgari valijaid kuid hääletanuid kokku tol aastal oli 1 086 935. Kas köigi nende 1 086 935 inimeste seast küsiti allkirja, et asi oleks aus vöi saadeti postkaart vaid neile kes hääletasid 2013 aastal konkreetselt edagri poolt ?

prügikoll
8 aastat tagasi

imelik, alati on olnud nii, et kui allkirju kogutakse, siis on vaja kokku saada 1000 allkirja meie väikses eestis, äärmisel juhul saadakse 10000 allkirja. ja nüüd lühikese ajaga said mingid savika Pioneerid kokku 46000 poolt allkirja. minult pole küll keegi näiteks küsinud kas ma pooldan vöi ei.

Jass
8 aastat tagasi

Pigem hankisid need allkirjad.

juss
8 aastat tagasi

Ja isegi, kui on õiged allkirjad, on see ikkagi vaid tühine osa tallinlastest!

juss
8 aastat tagasi

Ja kes garanteerib, et pooled allkirjadest pole võltsitud? Keegi ju neid kontrollima ei hakka!