0

Galerii: Kumu avas Ants Laikmaa loomingu näituse

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Neljapäeva õhtul avati Kumus näitus kunstiklassiku Ants Laikmaa loomingust. Näituse kuraator on Liis Pählapuu, kujundaja Liina Siib.

Näituse fotomaterjal pärineb SA Haapsalu ja Läänemaa muuseumid, kunstimuuseumi ja filmiarhiivi kogudest.

Fotod: Peeter Langovits

laikmaa kumu langovits28 laikmaa kumu langovits27 laikmaa kumu langovits26 laikmaa kumu langovits25 laikmaa kumu langovits24 laikmaa kumu langovits23 laikmaa kumu langovits22 laikmaa kumu langovits21 laikmaa kumu langovits11 laikmaa kumu langovits12 laikmaa kumu langovits13 laikmaa kumu langovits14 laikmaa kumu langovits15 laikmaa kumu langovits16 laikmaa kumu langovits19 laikmaa kumu langovits20 laikmaa kumu langovits10 laikmaa kumu langovits09 laikmaa kumu langovits08 laikmaa kumu langovits07 laikmaa kumu langovits06 laikmaa kumu langovits05 laikmaa kumu langovits04 laikmaa kumu langovits03 laikmaa kumu langovits pärn02 laikmaa kumu langovits01 laikmaa kumu langovits02

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz