3

Uuemõisas lõi üks mees teist

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Politsei teatas, et neljapäeval kella 20 paiku löödi Ridala vallas Uuemõisa alevikus 48-aastast meest. Kahtlustatavana peeti kinni 39-aastane mees.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
need ju
need ju

uue seaduse järgi peresisesed asjad

koll
koll

Mitte ei löö, vaid peksavad pihku.

Lödi
Lödi

Tüdrukutirts jookseb koolis õpetaja juurde ja vuristab: õpetaja,õpetaja poisid löövad peldikus pihku. Õpetaja suurest hirmust jookseb peldikusse, kamandab poisid ritta ja nõuab täiel häälel. Kes pihku lõi? Kõik poisid on vait ja siis astub üks tagumisest reast poiss välja ja ütleb arglikul häälel:õpetaja, mina olengi pihk:)

wpDiscuz