2

Reeda lahkumispidu on laupäeva õhtul Svibys

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Reet

Kihnu Veeteede praami Reeda pildil) lahkumispidu on laupäeva õhtul Sviby sadamas.

„Aeg on saata Reet teele. Vormsi rahval on olnud meeldiv võimalus sõita pikki aastaid koos armsa Reeda ja tema meeskonnaga. Meie teed lähevad nüüd lahku. Olete oodatud tänuüritusele Sviby sadamas laupäeval 30. mail kell 21.00. Kui soovite omalt poolt Reeta maitsvaga kostitada, siis ärge hoidke end tagasi. Võtke kaasa oma lemmiksuupisted ja joogid. Avaldame tänu ja peame lahkumispidu,” kirjutavad peo korraldajad Facebookis.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Kübe
Kübe

Mis bussiga sinna saab?

Gen.
Gen.

Olen korduvalt selle laevaga sõitnud ja meeskond on alati abivalmis ning sõbralik olnud. Loodan,et Reet ei lähe Vahemerele moslemeid vedama. Ning et Vormsi jääteid ka edaspidi puruks ei sõideta.

wpDiscuz