Internetis lehvis Paralepa rannas ekslikult kollane lipp

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Screenshot 2014-08-05 15.39.01Infotabel G4S veebilehel. Foto: repro

Täna pärastlõunal lehvis ilm.ee portaali ning G4S veebilehe andmeil Paralepa rannas kollane lipp.

Kollane lipp tähendab, et suplemine ohtlik lastele, eakatele ja kehvadele ujujatele. Kollane lipp heisatakse, kui sannavesi on jahe (+16 … +18ºC ) või on ilmastikutingimused muutlikud.

Turvafirma G4S kommunikatsioonispetsialist Esme Kassak ütles Lääne Elule, et vesi on rannas soe ning laine madal. „Ma uurin, mis põhjusel hoiatus antud on,“ ütles Kassak ja lisas, et täna avastas tervisekaitse Kakumäe rannas sinivetikareostuse.

Mõne minuti pärast oli selge, et taas oli tegemist tehnilise tehnilise apsuga. Paralepa ranna vesi on puhas ning seal võib rahumeeli ujuda. Kella kolmest vahetati lehvinud kollane lipp internetis rohelise vastu välja.

25. juulil olid internetist ilmaolusid uurinud ärevusest, sest toona lehvis internetis Paralepa rannas punane lipp. Hiljem selgus, et rand on igati supluskõlblik ning rohelise lipu vääriline.

Täna pärastlõnal oli turvafirma andmeil Paralepas suplemas sadakond inimest. Tippajal on rannas korraga olnud paarisaja inimese ringis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments