0

Läänemaa kaotas jalgpallis Keilale 0:3 ja kukkus liigatabeli kuuendaks

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Läänemaa jalgpalliklubi kaotas pühapäeval koduväljakul Keilale 0:3 ja kukkus liigatabelis kuuendale kohale.

Läänemaa jalgpalliklubi treeneri Aavo Tominga sõnul oli haapsallaste mäng täielik õnnetus. Läänemaa jalgpalliklubi mängija Bert Rotberg suutis saada mängus kaks kollast kaarti, mistõttu tuli jätkata kümnekesi.

Keila lõi avavärava alles teise poolaja alguses, 58. minutil oli täpne Toomas Kelo. Kui Läänemaa oli vähemusse jäänud, karistas 82. minutil Christian Kõrtsmik. Lõppskoor vormus mängu esimesel lisaminutil Holger Suve löögist.
Kuigi kaitsele anti punane kaart, ei muutnud Haapsalu oma kaitsemängu, sest Tomingas ütles, et pole vahet, kas kaotatakse 3:0 või 3:1. Tema sõnul oli ebaõnn klubi väravavahil, kes lõi mööda ja kelle jalge vahelt lipsas pall läbi.

Tominga sõnul oli mänguliselt Haapsalu parem, kuigi ühtegi väravat lüüa ei õnnestunud.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz