3

Kooseluseadus ei pääsenud siiski veel õiguskomisjonist edasi

Avatar

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Riigikogu õiguskomisjon tühistas oma tänasel korralisel istungil tehtud otsuse kooseluseadusest, sest tekkis vaidlus, kas fraktsioonitu Kalle Laaneti asendamine Reformierakonna fraktsiooni liikme Imre Sooäärega on Riigikogu kodu- ja töökorra seaduse järgi võimalik.

Komisjon otsustab oma homsel istungil kooseluseaduse edasise menetlemise.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
variser
variser

grjäsnov tuli kapist välja

Mats
Mats

OLGU JUMAL kiidetud!!!
Tulge onukesed maapeale tagasi,tõmmake see häbipaber puruks!!!
Peped(pepud) peavad olema kaetud!
Häbenege oma lillasid plaane!

Muremõte
Muremõte

Mis hakkab olema teistmoodi nendele, kes ei ole abielus, kui seda seadust vastu ei võeta, vara saab jätta kellele tahes, varad ja kohustused saab eraldi kirja panna ja ma ütlen et veel kord et elage ja olge õnnelikud., mis puutub siia Venemaa?

wpDiscuz