Parvlaev Regula tuleb Hiiumaad asendama

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Parvlaev Regula. Foto: Urmas Lauri
Parvlaev Regula. Foto: Urmas Lauri

Parvlaev Hiiumaa korraline dokihooldus toob Rohuküla-Heltermaa liinile tagasi parvlaeva Regula, teatas Väinamere Liinide teenindusjuht Anu Hiiuväin.

Ajavahemikul 31. märtsist kiuni 9. aprillini toimub plaaniline PL Hiiumaa dokihooldus Tallinnas BLRT AS tehases, liini teenindavad siis Muhumaa ja Regula.

Regula teeb reisid 6:30 ja 15:35 Rohukülast ning 8:30 ja 17:20 Heltermaalt.

Esialgsete kavade kohaselt pidi PL Hiiumaa doki ajal liini teenindama Muhumaa üksinda, mis tähendanuks umbes kümneks päevaks Heltermaalt varahommikuse 6:30 väljumise nihutamist veel varasemaks kell 5:00.

Hea uudis on see, et sõidugraafik jääb muutumatuks. Sellise muudatuse plaanides võimaldas teha veeteede ameti käskkiri, mis avas laevaliinide vahelise veeala tänavu laevaliikluseks juba veebruari lõpul. Võrdlusena möödunud aastal avati laevaliiklus läbi väinade alles 1. aprillil.

Regula, mis talvitus Kuivastu-Virtsu liinil, saab nüüd teha ülesõidu Rohuküla – Heltermaa liinile plaanitust kaks nädalat varem.

Kuivastu-Virtsu liini teenindab samal ajal parvlaev Saaremaa 1h10min graafikuga, PL Hiiumaa dokihoolduse ajal jäävad ära Regula reisid 4. aprillil 7 väljumist ja 6. aprillil 9 väljumist.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Dallas
10 aastat tagasi

Very informative blog article.Thanks Again. Keep writing.

Health care insurance
10 aastat tagasi

I need to say your site is really helpful I also love the theme, its amazing!

5 dollars
10 aastat tagasi

I think this is a real great article post.Much thanks again.