Saarte Hääl: Kuressaares tuleb suur spordireform

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Madis Kallas. Foto: erakogu
Madis Kallas. Foto: erakogu

Kuressaare linnavalitsus plaanib teoks teha ammuräägitud käigu ning ühendada SA Kuressaare Spordibaasid ja Saaremaa spordikooli, kirjutas Saarte Hääl.

Praeguse kava kohaselt peaks tuleva aasta 1. jaanuarist jääma linna vaid Saaremaa spordikooli nimeline asutus, mis hakkab täitma ka praeguse SA Kuressaare Spordibaasid ülesandeid.

Abilinnapea Madis Kallas ütles, et uuenduste üks peamisi põhjusi on see, et sihtasutusena ei ole Kuressaare Spordibaaside roll enam sama, mis see oli 10 aastat tagasi. Pigem toob säärane vorm nüüd kasu asemel hoopis kahju.
Kallas tõi ühe plussina välja ka paremad tegutsemisvõimalused juhul, kui kõik spordiasutused on ühte koondatud.

Uuel spordikoolil oleks üks juht, kellel on majanduse ja õppetöö poolt juhtivad asetäitjad. Spordikooli üldise suunamuutuse kohta ütles abilinnapea Kallas, et pigem püütakse spordi kui huvihariduse kvaliteeti veelgi paremaks muuta. Majandusliku poole pealt tõi ta esile uue linnastaadioni valmimise, mis jääb samuti loodava spordikooli hallata.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Dallas
10 aastat tagasi

Very good article.Really thank you! Want more.

Obamacare
10 aastat tagasi

Fantastic blog article.Much thanks again. Cool.

online business
10 aastat tagasi

Really appreciate you sharing this article.Really looking forward to read more. Want more.