Anett Vilipuu aitas neidude jalgpallikoondise võidule

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Täna algasid naiste Balti turniirid U-17 ja U-19 vanuseklassis. Eesti noortekoondised said avapäeval Võru staadionil kaks võitu Läti üle.

Naiste U-19 koondis oli Läti eakaaslastest üle 2:1. Eesti eest olid täpsed läänlane Anett Vilipuu ja Kädri-Li Ootsing, vahendas Eesti jalgpalliliidu pressiteenistus.

“Olen võistkonna esitusega rahul,” ütles koondise peatreener Keith Boanas pärast mängu. “Olime täna platsil tehniliselt parem võistkond,” lisas ta.

“Meil oli rohkem võimalusi ja oleks võinud veel rohkem väravaid lüüa, aga nagu ma alati ütlen – võit on võit,” sõnas Boanas.

Keskpäeval alanud U-17 vanuseklassis võitsid eestlannad lõunanaabreid 1:0. Kohtumise ainsa värava lõi kapten ja keskkaitsja Ketlin Saar, kes oli 28. minutil täpne karistuslöögist.

Koondise peatreener Katrin Kaarna ütles pärast mängu, et oleks võinud võita veel suurema skooriga. “Uued mängijad said hästi hakkama,” oli ta koondise uustulnukatega rahul.

“Terve matši mängupildiga ei saa ma rahul olla, sest oli vajumisi – näiteks esimese poolaja keskel ja teise poolaja alguses. Aga lõpuks vajus Läti mäng ja saime oma mängu tööle,” lisas Kaarna.

Homme jätkub turniir Otepää Tehvandi staadionil. Keskpäeval pannakse pall mängu Läti ja Leedu U-17 koondiste mängus ning kell 16 kohtuvad samade riikide U-19 mängijad.

Turniiri viimasel päeval mängivad Leedu ja Eesti koondised Tartu Tamme staadionil. U-17 ja U-19 koondiste mängud algavad vastavalt kell 12 ja kell 15.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Rajesh
10 aastat tagasi

Probleem 4 (leedu)Keemiline vf5nkumine(8 punkti)Keemiline ketienika on fcks huvitavamaid keemia osasi mis tegeleb ka termodfcnaamikaga. Antud fclesande lahendamisel on teil vabalt lubatud konsulteerida erinevate infoallikatega(raamatud, internet ja muud allikad) kuid nendele tuleb viidata.Esimene osaAlustuseks ke4sitleme mf5nda eksperimentaalset tehnikat, kuna just eksperimendid on tf5elise keemiku pf5hitf6f6. Vaatamata sellele, et korrektsed ja te4pselt fcles seatud eksperimendid on lahutamatu osa te4nape4eva teadlase elus vf5ib siisgi eksperimendi ke4igus tehnika alt vedada ning meil ei ole midagi muud teha kui protseduuri muuta.Oletame et meil on tegemist reaktsiooniga:A+B->C+DEksperiment on fclesseatud niimoodi, et reaktsiooni je4rku le4hteainete A ja B je4rgi oleks vf5imalik tuvastada. Kontsentratsiooni muutust aja teljel… Loe rohkem »