Läänemaa JK naised purustasid Paide võistkonna 20:0

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Võidukas Läänemaa JK naiskond pärast mängu FC ERRiga. Foto: erakogu
Võidukas Läänemaa JK naiskond pärast mängu FC ERRiga. Foto: erakogu

Rahvaliigas mängiv Läänemaa JK naiskond jätkab võitude lainel – eile löödi Viktor Metsa jalgpallikooli Paides lausa 20:0.

Võistkonna kapten Triin Tarv sõnas, et suureskoorilise võidu põhjuseks oli ilmselt Paide võistkonna noorus. “Nemad on meist palju nooremad ja ka mitte võib-olla nii kaua mänginud,” ütles Tarv. “Meil on siiski Ulrika Tülp ja Merilin Korpe kauaaegsed ja väga profid mängijad,” lisas ta.

Merilin Korpe lõi 9 väravat, Ulrika Tülp 5, Laura Kasenurm 3, Kristin Ivaškiva 1 ja Raili Friedemann 1 värava. Üks oli vastaste omavärav.

Veel mängisid Läänemaa JK koosseisus Reelika Ender, Raina Türkel, Ly Munskind ja Triin Tarv.

See on esimest hooaega üle-eestilises mängivaile Läänemaa JK naistele kolmas võit. Mai lõpus peetud hooaja esimeses mängus võideti Väle Vibu 5:0, 8. juunil FC ERRi 10:2.

Järgmine ja viimane alagrupimäng on 21. juulil Vändras, kui vastaseks on JK Vändra Vaprus.

Rahvaliiga on harrastusjalgpallurite liiga, kuid seal on ka kõrgemal tasemel mänginud jalgpallureid ja andekaid noori, kes saavad mängupraktikat.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments