Politsei pidi kaklejaid lahutama püstolilaskudega

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Statoili tankla Uuemõisas oli pühapäeva varahommikul tunnistajaks kaklusele, kus läksid käiku torud ja kurikad. Foto: Arvo Tarmula
Tanklas kaklejate lahutamiseks tegi politsei kaks hoiatuslasku. Foto: Arvo Tarmula

Pühapäeva varahommikul läks Uuemõisas nii suureks kakluseks, et selle lahutamiseks pidi politsei laskma teenistusrelvast kaks hoiatuslasku, teatas politsei pressiesindaja Kaja Kukk.

Pühapäeva varahommikul kontrollisid öises vahetuses tööl olnud politseinikud olukorda Haapsalu kesklinnas. Kella 5.15 ajal oli Tallinna maanteel asuva lõbustusasutuse juures kaks seltskonda, kelle vahel näis tekkivat tüli. Politseinikud sekkusid, soovitasid kummalgi seltskonnal rahumeelselt oma teed minna ning neid teavitati, et politsei ei lahku enne, kui olukord on kontrolli all. Üks seltskond lahkus taksoga ja teine seltskond ühe sõiduautoga teises suunas, vahendas Kukk.

Oli teada, et ühel seltskonnal oli plaanis minna linnapiiril asuvasse tanklasse, seetõttu otsustas politseipatrull veidi aja pärast osutatud kohta kontrollida. Sel ajal oli kõik rahulik ning politseipatrull lahkus.

Kell 6.19 sai politsei väljakutse samasse linnalähistel Ridala vallas asuvasse tanklasse, kus pidavat olema kaklus. Patrulli kohale jõudes oli kaklus käimas ning kaklejate korralekutsumiseks kasutas politseipatrull teenistusrelva ning tehti kaks hoiatuslasku. Seepeale kaklejad allusid politsei korraldustele ning kolm noormeest toimetati politseijaoskonda.

Juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlust karistusseadustiku §121 alusel, mis käsitleb kehalist väärkohtlemist. Eeluurimist juhib Lääne ringkonnaprokuratuur.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Noh nii
10 aastat tagasi

Asi juba siis niikaugel see värk. Oeh see pole nende vahel esimene kaklus ju… siit ei tule ka tõde, kõik liht mätsivad omavahel kinni korralikult.

Eks paljuski
10 aastat tagasi

….on süüdi Haapsalu kohtu eriliselt leebe suhtumine pättidesse. Nagu nii mõneski muus linnas. Mis kasu on sellest,kui politsei pätid kinni võtab ja kohus nad varsti tingimisi vabastab See on politseinike töö peale sülitamine….

navi toits
10 aastat tagasi

Nimed: Käo Paul, Rumba Ruts, Ketse Sass, Navi Toits, Õnge Enn ja veel terve rida p… veste:) Haapsalu kantpead.

Juss
10 aastat tagasi

Mis nimesid sa siin tahad? Mis see sinu asi on kes kuskil kakleb? Praegu suvisel ajal on terve linn igast lolle täis, kes kuskil lõhuvad ja laaberdavad. Vanasti joonistati autosid täis ja siis kuskil surnuaias sigatseti. Huvitav, et nii väike linn aga keegi kunagi vahele ei jää või kui jääb siis mätsitakse ilmselt täiega kinni.

Arne Veske
10 aastat tagasi
Reply to  Juss

Mis nimesid, mis nimesid, politseinike nimesid, keda siis veel! Tahaks teada, kes need tublid mehed olid. Loodan, et neid nüüd Pärnusse ja Viljandise ei saadeta.

Jaylen
9 aastat tagasi
Reply to  Arne Veske

Fidning this post. It’s just a big piece of luck for me.

Tõde ja õiglus
10 aastat tagasi

Nimesid palun!