Läänemaa jalgpalliklubi võitis Lellet, mängib täna Kosega

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Läänemaa jalgpalliklubi teenis pühapäeval kohtumises FC Lelle vastu oma esimese võidu Eesti meistrivõistluste III liigas, kui kahest Vladislav Šikirjavõi ning ühest Ken Sinkeviciuse väravast saavutati 3:1 võit.

Läänlased alustasid kohtumist Haapsalu kunstmuruväljakul teravalt ning loodi mitmeid ohtlikke momente, kuid väravani ei suudetud jõuda. Esimese poolaja keskel suudeti siiski lõpuks juhtima minna, kui Sander Kruusi pikast söödust Vladislav Šikirjavõi FC Lelle väravavahi üle mängis ning palli väravasse saatis. Vaheajale mindi läänlaste 1:0 eduseisul.

Teisel poolajal sai FC Lelle rohkem mängu sisse, kuid sellest hoolimata läks Läänemaa jalgpalliklubi 2:0 juhtima vahetusest mängu sekkunud Ken Sinkeviciuse väravast, kes sai hea söödu Aare Avilalt. Peatselt pärast 2:0 väravat lõi Lelle ühe värava tagasi. Mängu lõppseisu 3:1 vormistas Vladislav Šikirjavõi paar minutit enne mängu lõppu Ken Sinkeviciuse läbisöödust.

Läänemaa jalgpalliklubi eest mängisid põhikoosseisus Erik Merilaine, Sander Kruus, Talis Tamm, Rener Uibopuu, Bert Rotberg, Leonid Bragin, Aleksandr Kovtun, Aare Avila, Aleksandr Molkov, Vladislav Šikirjavõi ja Dmitri Andrejev. Vahetusest sekkusid mängu Martin Viilma, Ken Sinkevicius, Raiko Tähhe, Tarvo Manni ja Mart Pulst.

Läänemaa jalgpalliklubi järgmine mäng on täna, 1. mail kell 19:00 Haapsalu kunstmuruväljakul, kus külas on FC Kose meeskond, kes on tabelis ühe vähem peetud mänguga kaheksandal kohal ehk kaks kohta madalamal kui Läänemaa jalgpalliklubi.

Bert Rotberg

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments