Konkursi “Võrguplatsid korda!” žürii valis välja ka Martna põhikooli

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Credit24 Rahvaliiga konkursi “Võrguplatsid korda!” žürii valis välja kaheksa kohta, kuhu sel suvel rajatakse uus võrkpalliplats, teiste hulgas on ka Martna põhikooli spordiklubi.

Kolmandat aastat toimuvale konkursile “Võrguplatsid korda!” laekus kokku 60 sooviavaldust 14 maakonnast. Kõige enam esitati avaldusi Harjumaalt – 9 avaldust, järgnesid Viljandimaa 7 avaldusega ning Tartu- ja Läänemaa 6 avaldusega.

“Žüriil on iga aastaga üha keerulisem valikut teha – mõjuvate põhjendustega avaldusi, kus on kirjeldatu piirkonna puudulikke või pea olematud sportimistingimusi, on palju,” kommenteeris konkursi tulemusi žürii esimees ja Credit24 Baltimaade tegevjuht Rain Sepp. Ta lisas, et kolmandik avalduste saatjatest osalesid konkursil ka varasemal kahel aastal ning nende järjekindlust püüdis žürii otsuse tegemisel arvesse võtta.

Sepp tänas kogu žürii ja korraldusmeeskonna nimel avalduse saatjaid ja julgustas neid, kes sel aastal valituks ei saanud, järgmisel korral kindlasti uuesti proovima.

Uue võrgu, palli, postid ja platsi piirid saavad: Martna põhikooli spordiklubi (Läänemaa), Kihnu rahvamaja (Pärnumaa), Kuuste kool (Tartumaa), Kõnnu küla seltsing (Saaremaa), Laupa põhikool (Järvamaa), MTÜ Aiandusühistu Küllus (Harjumaa), MTÜ Mammaste (Põlvamaa), Sillamäe spordikompleks (Ida-Virumaa).

“Võrguplatsid korda!” konkurss ei ole siiski veel täielikult lõppenud, sest rahvahääletuse tulemusena selgub veel neli kohta, kes saavad samuti võrkpalliplatsi jaoks varustuse. Lisaks žüriile saavad oma valiku teha ka Delfi Eesti Elu lugejad ja Credit24 Rahvaliiga Facebooki fännid.

Kümne žürii poolt välja valitud koha lühikirjeldused ja pildimaterjali leiab alates eilsest, 30. aprillist Credit24 Rahvaliiga Facebooki lehelt ja Delfi Eesti Elu portaalist, kus kõigil on võimalus anda oma soosikule poolthääl kuni 13. mai südaööni. Delfis ja Facebookis antud hääled liidetakse ning 14. mail avalikustatakse neli kõige enam poolthääli kogunud kohta, kes saavad võrkpalliväljaku rajamiseks vajaliku inventari.

Võistlust sotsiaalmeedias ja Delfi Eesti Elus jätkavad 30. aprillist 14. maini järgmised kohad: Eesti Pagar VK (Võrumaa), Elva spordiliit (Tartumaa), Järva-Jaani vald (Järvamaa), LC Saku (Harjumaa), MTÜ Lisje (Põlvamaa), Mõisaküla noortetuba (Viljandimaa), Vana-Pärnu spordiväljak (Pärnumaa), SA Valga Sport (Valgamaa), spordiklubi Võhma (Viljandimaa), Tamsalu spordikompleks (Lääne-Virumaa).

Konkursi “Võrguplatsid korda!” tulemused ja rohkem infot konkursi kohta leiab Volley kodulehelt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments