Politseisündmused terves Eestis

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Möödunud ööpäeval registreeriti prefektuurides 72 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 45 varavastast kuritegu. Viimaste seas oli 33 vargust (eluruumidest 4 ja sõidukitest 5) ning 2 sõiduki vargust või omavolilist kasutamist.

Registreeriti 6 narkootikumide omamist või tarbimist ja 3 narkootikumide vahendamist.

Juhtus 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 3 inimest. Tabati 8 alkoholi- ja 1 narkojoobes sõidukijuht. Registreeriti 306 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 2 välismaalast, registreeriti 5 riigipiiri ebaseaduslikku ületamist ja riigist saadeti välja 1 isik.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine
20. märtsil kella 23 paiku löödi Haapsalus Niine tänaval korteris 49-aastast meesterahvast.

Järvamaa

Vargus
Ööl vastu 21. märtsi varastati Paides Ruubassaare teel veoauto lukustamata kütusepaagist 315 liitrit diislikütust. Kahju on 423 eurot.


PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Röövikatse
21. märtsil kella 20.35 ajal teatati politseile, et prooviti röövida Väike-Ameerika tänava poodi, kuid röövija põgenes midagi saamata. Politseipatrull pidas hiljem sündmuskohast eemal kinni ja toimetas röövimises kahtlustatavana jaoskonda 23-aastase mehe.

Vargus
20. märtsil avastati, et Sõle tänava korterist on varastatud erinevaid väärisesemeid. Kahju kokku 1082 eurot.

Harjumaa

Vargus
21. märtsi öösel varastati Kiili vallas Kangru alevikus seisnud autolt neli ratast. Kahjusumma on täpsustamisel.


LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused
11. märtsil varastati Mäksa vallas Mäeltjärve külas talust õhukompressor 4PRO. Kahju on 200 eurot. Varguses kahtlustatav isik on kindlaks tehtud.

Ajavahemikul kell 17 20. märtsil kuni kell 14 21. märtsil murti Tartus Rebase tänaval sisse kaubikusse MB. Autost varastati kassettraadio Pioneer ja lõhuti üks autorehv. Samas murti sisse ka kuuri, kust varastati punast värvi jalgratas Scott ja erinevaid riideesemeid. Kahju on 673 eurot.


IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus
Ajavahemikul jaanuar kuni 21.märts murti Tapal Pikal tänaval eramusse ning varastati muruniiduk. Kahju on 195 eurot.

Omavoli
Ajavahemikul 20.–21. märts tungiti Rakveres Parkali tänaval ettevõtte maa-alale ja kasutati müügis olevat sõidukit Nissan Patrol. Omavoli käigus lõhuti seda ja kahjustati veel kaheksat müügis olevat autot. Tekitatud kahju on selgitamisel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments