Lääne Elu paberleht 31. juulil

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Foto Heli Nöör.
Foto Heli Nöör.

Albiino mutt
Ridala vallas Kolila külas jäi reedel mutilõksu kollakasvalge karvkattega mutt.

Teistmoodi Valge Daami näidend
Tänavusel Valgel Daamil on kaks lavastajat: lava taga Erki Aule ja püünel Tarvo Krall. Valge Daami 12. versiooni pealkiri „Mängime Valget Daami” annab teatrikülalisele vihje, et sel nädalavahetusel võib piiskopilinnuses näha etendust etenduses.

Haapsalus juubelit pidanud Soome poliitiku venda ei lubatud Eestisse
Eesti võimud saatsid reedel piirilt tagasi Soome niinimetatud antifašistliku komitee asutajaliikme Petri Krohni. Krohn oli enda sõnul teel Haapsallu tähistama oma õe Irina 50. sünnipäeva.

Kõrgtehnoloogia pole ainult tehnikavidinad
Innovaatiline, ekspordile orienteeritud ja lõpptarbijale tootev mööblivabrik või juustutööstus on samamoodi kõrgtehnoloogiline ettevõte, kirjutab Arved Breidaks.

Kartulimardikas ründab põlde
Läänemaa põllupidajad on hädas kartulimardikaga, keda on tänavu tavapärasest rohkem.

Nõval on noori Taivanist Mehhikoni
Nõval peetav rahvusvaheline noortelaager Sparta toob noored mugavustsoonist välja ja pakub füüsisele väljakutseid. Kolmandat aastat korraldatavas laagris on sel suvel käinud noori Eestist, Lõuna–Koreast, Taivanist, USAst, Mehhikost, Prantsusmaalt, Itaaliast ja Kreekast. Poolesajast ühes vahetuses osalevast 15–18aastasest noorest kaks kolmandikku on välismaalt.

Kairit Olenko võitis kurtide MMil veel kaks medalit
Torontos kurtide maailmameistrivõistlustel võitis Haapsalust pärit Kairit Olenko jalavigastust trotsides kergejõustikus viimasel võistluspäeval kaks pronksmedalit.

Haapsalu koertenäituse võit jäi koju
Kõigi tõugude arvestuses tuli laupäeval näituse üldvõitjaks Kristiine Uspenski ja Andra Rohilaiu Haapsalus sündinud ja kasvatatud samojeedi koer.

Nädalavahetus Vormsis
Pildireportaaž Vormsi olevipäeva nädalavahetusest.

Jooga jõuab kahtlejani salamisi
Lääne Elu reporter Madiken Küti osaluseksperiment joogafestivalilt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments