Noorte jalgpalliturniir Palivere Cup peeti Lihulas

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Läänemaa noored jalgpallurid tähistasid suve saabumist 21. juunil Lihulas toimunud noorteturniiriga. Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi ja Palivere SK koostöös peetud turniiril võistles neli ühtlast võistkonda.

Tegemist oli Palivere Cupi nimelise võistlusega, millest võtsid osa 2002–2004. aastal sündinud tüdrukud-poisid. Kuna Lõuna-Läänemaalt osales kaks noortetiimi ja Paliveres õueturniiri läbiviimiseks tingimused puuduvad, otsustas Palivere laste treener Väino Munskind, et turniiri võiks korraldada Lihulas. Kahe klubi koostöös sündiski igati meeldiv ja haarav võistlus.

Mängud olid huvitavad. Need, kes tulid laste pingutustele kaasa elama – ja neid ei olnud mitte vähe –, said suure elamuse. Võistkonnad olid võrdsed, turniiri lõplik paremusjärjestus selgus alles pärast viimast kohtumist.

Esikoha võitsid Lõuna-Läänemaa JK – Lihula jalgpallurid (Marten Põld, Randy Põld, Sander Sõber, Markus Sõber, Robin Mõtt, Kevin-Reidar Bachaus, Virgo Vallik, Kauri Filippov), nemad teenisid kaks võitu ja ühe kaotuse. Teiseks tulid Palivere SK pisikesed vutipoisid – neile kuulus üks võit, üks viik ja üks kaotus. Kolmanda koha võitsid Läänemaa JK poisid – nemad said samuti ühe viigi, võidu ja kaotuse. Neljas koht kuulus Lõuna-Läänemaa JK – Virtsu esindusele, kelle kontosse kanti kaks viiki ja üks kaotus.

Võistkondade treenerid on Väino Munskind, Jaanus Getreu ja Žan Vjazemski; turniiri kohtunikuks oli Rasmus Nikkel. Kõiki lapsi autasustati medalitega ja võistkondadele jagus ka korvitäis maiustusi.

Jaanus Getreu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments