Läänela peasekretär lahkub ametist

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Täna on viimane tööpäev spordiliidu Läänela peasekretäril Madis Sarikul, kes lahkub ametist omal soovil.

Madis Sarikul ta enese sõnul uut ja huvitavat tööpakkumist ei ole. „Teatud asjadest sai mõõt täis, aga ma ei lähe pahandusega ära,” ütles ta. „Läänela vajas uut hingamist ja ma loodan, et  täitsin oma missiooni.”

Läänela president Enn Kerge tunnistas, et tal on Sariku lahkumisest kahju ja mehe tööga peasekretäri ametis võib igati rahul olla. „Ta tõi sporti uue hingamise. Mina tema töös nõrku kohti ei näe,” ütles Kerge.

Enn Kerge lisas, et tänu peasekretäri tegevusele on spordiliidu majanduslik seis nüüd oluliselt parem, palju võlgu on likvideeritud ja raha juurdesaamiseks projekte kirjutatud. Samuti on korraldatud huvitavaid võistlusi, näiteks puhuti hing sisse Läänemaa suvemängudele.

Kerge ütles, et kohe uut peasekretäri otsima ei hakata. Seda tehakse siis, kui on kindel, et kõik varasemad võlad on makstud ja on raha tegevjuhile palka maksta.

Niikaua koordineerib Läänela tööd spordiliidu president Enn Kerge, keda nõustab maavalitsuse noorte– ja sporditöö nõunik Ülle Lass.

Madis Sarik lootis, et kui hakatakse uut peasekretäri otsima, leitakse sellele kohale mõni noor inimene. „Muidu räägitakse mantlipärijast, aga oodatakse nii kaua, kui mantel on juba kitsaks jäänud.

Sarik lisas, et vaatamata ameti mahapanekule jääb ta Läänemaale ja kavatseb edaspidigi siinses spordielus kaasa lüüa

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Jaak
12 aastat tagasi

Kuuldu põhjal on kõiges süüdi uus juhatus,kes vallandas eelmise juhi poliitilistel põhjustel.Aeg näitas et ei suuda ka uus mees midagi korda saata.JUHTUS ASTUGE TAGASI.

Ja-jah
12 aastat tagasi
Reply to  Jaak

Ja veel naised linnas rääkisid, et tänu uuele juhatusele saadi lahti tsaarist spordiliidus, kelle jamade pärast endine juhatus ei tahtnud enam spordiliitu juhatada ja pööbel e spordirahvas püüdis võimaluse piires sellest asutusest eemale hoida.

Küsimus
12 aastat tagasi

Millal kuulutatakse välja uus konkurss peasekretäri leidmiseks?

Jaak
12 aastat tagasi

Läänelas ei toimu midagi peale uue pealiku tulekut.Arvan et tal pole võimalust spordiga tegeleda kuna asja juhatab isehakanud Läänela president Ülle Lass.

Ja-jah
12 aastat tagasi
Reply to  Jaak

Ja “Jaagu” tagant paistab endise kibestunud ja üle oma võimete elanud kauaaegse spordijuhi karvane käsi.