Kogu Eestis on keerulised teeolud, Lääne-Eestis jäiteoht

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Maanteeinfokeskuse teatel sadas täna varahommikul mitmel pool lund, saartel ka lörtsi. Paiguti oli sadu tihe ja nähtavus sajus piiratud, tuiskas.

Teekatted suurematel riigimaanteedel Lääne-Eestis, Rapla, Järva, Viljandi ning Pärnu maakonnas olid tihedamatel sajualadel lumised või soolalumised, kergema sajuga aladel veel lõiguti soolamärjad.

Mujal Eestis oli katetel lenduvat lund, sõidujälgede vahel ka soolalund. Esines pinnatuisku. Lõiguti olid sõidujäljed lumevabad, kuid libedad. Lääne- ja Ida-Viru maakonnas leidus teede servades tuisuvaalusid.

Teepinna temperatuure mõõdeti -1 kraadist Lääne-Eestis kuni -5 kraadini Kirde-Eestis.

Päeval sajuhood jätkuvad, hooti on sadu väga tihe ning sineb tuisku. Liikluses tuleb arvestada lumiste ja libedate teeoludega. Eriti tuleb libedusega arvestada lagedatel pinnatuisualadel. Seoses temperatuuride tõusuga on Lääne-Eesti teedel jäiteoht.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments