Läänemaalt ei läinud ajateenistusse ühtegi noormeest

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

2012. aasta esimesel ajateenistusse kutsumisel eelmisel nädalal alustas kaitseressursside ameti kutsel ajateenistuskohustuse täitmist 297 kutsealust. Ajateenistust alustanute hulgas seekord Läänemaalt pärit noormehi ei olnud, ütles kaitseressursside ameti avalike suhete nõunik Ele Rõigas.

Vastavalt kaitseministri määrusele toimub järgmine ja selle aasta suurim ajateenistusse kutsumine juulis, mil oodatakse ajateenistusse üle 1500 kutsealuse. Aasta viimane ajateenistusse kutsumine toimub oktoobris.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments